EUR: 322,65 Ft
CHF: 285,02 Ft
2018. december 19., szerda
Viola

Egyéb Szekszárd

Sporttörténelmet írt az Atomerőmű KSC Szekszárd

A BEAC Újbuda elleni 85-52-es győzelmének köszönhetően megszerezte szezonbeli tizenhetedik győzelmét az elmúlt hétvégén az Atomerőmű KSC Szekszárd.

Zeljko Dokic csapata ezzel megnyerte az alapszakasz küzdelmeit, így a rájátszásban végig pályaelőnyben lesz az ellenfelekkel szemben. Ez még a döntőre is igaz, a szekszárdiak játszhatnak majd többször hazai pályán. Ilyenre még sosem volt példa, amióta megalakult a klub, ezzel a győzelemmel tehát egyúttal történelmet is írt a KSC Szekszárd.


Nagyot menetelt ebben a szezonban Zeljko Djokic csapata
Fotó: Fazekas Zoltán

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.