2018. december 19., szerda
Viola

Egyéb IX.kerület

Szakma, mosoly, lendület

A IX. kerület szívében, az Üllői út 121. szám alatt található a Nagyvárad Gyógyszertár. A több mint nyolcvan éve magas szintű szakmaiságot képviselő patika tavasszal a természettel együtt megújul.

– Mire számíthatunk, ha most betérünk a patikába?
– Egy olyan, szakmailag felkészült, kedves, segítőkész csapathoz fordulhat bizalommal, amely az állandóan változó jogszabályi környezetben a vevő igényeit szem előtt tartva, a felmerülő problémákat rugalmasan megoldva végzi minőségi munkáját – mondta dr. Tóth Tímea, a gyógyszertár vezetője. – A felgyorsult világ igényeihez alkalmazkodunk, lehetőség van telefonon kívül e-mailen is gyógyszer vagy egyéb termék megrendelésére, melyet 24 órán belül összeállítunk és félreteszünk a vevőnek a kért időpontig. Számíthat ránk, ha az egyéni terápiájában merülnek fel kérdések, ha megbízható, magas minőségű termékek közül szeretné kiválasztani a számára legmegfelelőbbet.


Kedves, segítőkész csapat várja a vevőket (Fotó: Máté Krisztián)

Törzsvásárlói kedvezményes pontgyűjtő rendszerrel, kiemelkedő gyógyszerészi gondozás szolgáltatással és saját, szezonális, akciós termékeivel vár mindenkit a Nagyvárad Gyógyszertár. Hiszünk abban, hogy minden találkozás magában hordozza az örömteli pillanatok és az elégedettség megélésének lehetőségét.

Elérhetőség:
Nagyvárad Gyógyszertár
IX., Üllői út 121.
Nyitvatartás
hétfőtől péntekig: 8–20
szombaton: 8–14
Telefon: 215-3800
Rendelés e-mailen: [email protected]

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.