EUR: 324,55 Ft
CHF: 299,06 Ft
2019. augusztus 17., szombat
Jácint

Belföld

Szexbotrány! Kis­korú meg­ron­tá­sá­val vá­dolnak egy jobbikost

Tanúk erősítették meg a bíróság előtt, hogy Kulcsár Gergely jobbikos képviselő, a párt Hajdú-Bihar megyei elnöke, ötgyermekes családapa egy tizenhat éves lánnyal folytatott viszonyt. Sőt: a felvonultatott jobbikos tanúk azt is állították, hogy a párt ifjúsági tagozatának tagjával folytatott viszonyt Vona Gábor pártelnök igyekezett eltussolni.

Korábban csak pletyka volt, most már egy eljárás alapjául szolgál az a kijelentés, amely szerint Kulcsár Gergely, a holokauszttagadásával és a Duna-parti emlékmű meggyalázásával elhíresült képviselő egy fiatalkorú lánnyal folytatott viszonyt. Erről Dömötör Csaba kommunikációért felelős helyettes államtitkár beszélt korábban, amiért Kulcsár beperelte a politikust, aki az ügy első tárgyalási napján több tanút is felvonultatott védelmében. A tanúk megerősítették: többüknek maga Kulcsár beszélt a tinilánnyal folytatott viszonyáról – állítja a Ripost.


Kulcsár Gergely, a Jobbik Hajdú-Bihar megyei elnöke többször hívta fel magára a figyelmet botrányaival
/Fotó: MTI – Czeglédi Zsolt

Az egyik tanú elmondta: a Jobbik egyik parlamenti irodájában maga Kulcsár mesélt neki a fiatalkorúval kialakított kapcsolatáról. Egy másik tanú vallomása viszont a lap szerint magát a pártelnököt, Vona Gábort  is bűnpártolói színben tünteti fel, mivel írásos dokumentumokkal, saját levelezésével igazolta, hogy a Jobbik országgyűlési képviselőjének egy kiskorú hölggyel volt viszonya, s erről a pártelnök is tudott

Több Jobbikhoz köthető személy is megerősítette a bíróságon, hogy a viszony miatt sokan berzenkedtek a pártban. A lap szerint aki ezt szóvá tette, azt így vagy úgy, de eltávolították a Jobbikból. A Ripost úgy tudja, a szexbotrány miatt Hajdú-Bihar megyében 22 alapszervezetet számoltak fel, több tucat jobbikost kizártak, akiknek az volt a bűnük, hogy szóvá merték tenni a fiatalkorú lánnyal folytatott botrányos viszonyt.


Köpködő képviselő

„…Van rá esély, hogy valamelyik biboldó-bérenc frakció kezdeményezni fogja, hogy felállva emlékezzen a Ház a kamukauszt állítólagos áldozataira. Akkor mit teszünk?” – írta korábban Kulcsár Gergely egy napvilágra került e-mailjében. Ő volt az is, aki  néhány hónappal korábban tettleg is kifejtette véleményét: fotóval dokumentálta, hogy beleköpött a Duna-parti holokauszt-emlékművet alkotó cipők egyikébe.

Kapcsolódó Cikkek

  • Növekedési pályára állt a magyar halgazdálkodás

    Növekedési pályára állt a magyar halgazdálkodás

    Növekedésnek indult a 2017-es visszaesést követően tavaly a főtevékenységként halászatot és halgazdálkodást megjelölő vállalkozások száma, ezzel párhuzamosan a szektor összesített nettó árbevétele is közel 18 milliárd forintra emelkedett, egy évvel korábban 16,82 milliárd forintot tett ki – közölte az Opten céginformációs szolgáltató az MTI-hez pénteken eljuttatott elemzésében.

  • Az Országtorta is kóstolható lesz a Magyar Ízek Utcájában

    Az Országtorta is kóstolható lesz a Magyar Ízek Utcájában

    A Magyarország Tortája verseny 2019-es győztesét, a Boldogasszony csipkéjét is meg lehet kóstolni az augusztus 20-ai Szent István-napi ünnepségek kísérőrendezvényén, a Magyar Ízek Utcájában – mondta a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének társelnöke szombaton az M1 aktuális csatornán.