EUR: 303,21 Ft
CHF: 266,75 Ft
2017. augusztus 22., kedd
Menyhért, Mirjam

Extra

Szexi! Nézd meg Hajdú Péter új barátnőjét

Úgy tűnik, végleg túltette magát szakításán Hajdú Péter. A műsorvezető a Fonogram-díjátadó gálán jelent meg új barátnőjével, Eszterrel. A lány gyönyörű, magas és nagyon szexi! De ha inkább a Fonogram nyertesei érdekelnek, akkor is kattints!

Az elmúlt hónapokban Hajdú Péter és Sarka Kata szakításától volt hangos a sajtó. De most úgy tűnik, hogy a műsorvezető túltette magát a magánéleti válságán és újra boldog, a szexi Eszter oldalán. A pár tegnap este jelent meg először a nyilvánosság előtt a Fonogram díjátadó gálán a Várkert bazárban. Így nem csoda, hogy a díjazottak mellett ők voltak az est sztárjai, mindenki kíváncsi volt, hogy ki csavarta el Hajdú fejét.

Máris mutatjuk a képeket:

Péter és Eszter – először jelentek meg nyilvánosan együtt fotók: Csudai Sándor

A Fonogram műsorvezetői Pásztor Anna és Abaházi Csaba voltak. Az énekesnő gyakrabban vezethetne élő műsort, mert igazi profi volt. Nem ütközött meg azon sem, ha azzal vicceltek, hogy az egyik előadó azért nem tudott megjelenni, mert péniszkisebbítő műtéten van. Az énekesnő laza volt és felszabadult.

Pásztor Anna, amikor nem veszi a kamera Fotók: Csudai Sándor

Összesen 18 kategóriában (12 hazai és 6 külföldi) a zenei újságírókból, rádiósokból, zenészekből, producerekből és további szakemberekből álló zsűri szavazatai alapján dőlt el, melyek voltak az elmúlt év legkiemelkedőbb zenei alkotásai.

A díjazottak között megtaláljuk Palya Beát, akiről alig akartuk elhinni, hogy mindössze négy hete adott életet második gyermekének. Pásztor Anna szerint igazi ősasszony, mi pedig nem tudunk vele vitatkozni. Az életműdíjat Fenyő Miklós kapta, aki bár napokon belül hetvenéves lesz, de örökké kortalan marad. A másik életműdíjas, a zenészek kedvenc hangmérnöke Nemes Laci bácsi volt, aki 1964-ben kezdte a Syconor együttessel.

Palya Bea és Pásztor Anna fotók: Csudai Sándor

 

Az életműdíjas Fenyő Miklós fotók: Csudai Sándor

Díjazottak:

Az év hazai világ- vagy népzenei albuma vagy hangfelvétele – PALYA BEA – Tovább nő

Életműdíj – FENYŐ MIKLÓS

Az év hazai modern pop-rock albuma vagy hangfelvétele: RÚZSA MAGDOLNA – Érj hozzám

Az év hazai alternatív vagy indie-rock albuma vagy hangfelvétele: JÓNÁS VERA EXPERIMENT – Tiger, Now!

Az év hazai rap vagy hip-hop albuma vagy hangfelvétele: HŐSÖK – Lepörög a film / Életút / Felejtés / Ha én lennék a főnök / Legjobban / Menj tovább / Nem vagy egyedül

Az év hazai hard rock vagy metal albuma vagy hangfelvétele: ASPHALT HORSEMEN – Brotherhood

Az év hazai hagyományos slágerzenei albuma vagy hangfelvétele – MÁRIÓ – Duett Album

Az év hazai kortárs szórakoztató zenei albuma vagy hangfelvétele – RAKONCZAI IMRE – Az éjszaka fényei

Az év hazai gyermek albuma vagy hangfelvétele – FARKASHÁZI RÉKA ÉS A TINTANYÚL – Bumm, Bumm, Bumm

Az év hazai jazz albuma vagy hangfelvétele – PÉTER KASZÁS – Infinity Project

Az év hazai világ- vagy népzenei albuma vagy hangfelvétele – PALYA BEA – Tovább nő

Az év felfedezettje: LÓCI JÁTSZIK

Életműdíj – FENYŐ MIKLÓS

Szakmai életműdíj – NEMES LÁSZLÓ

Kapcsolódó Cikkek

 • Peller Károly: A szaporítók is állatkínzók

  Peller Károly: A szaporítók is állatkínzók

  A Budapesti Operettszínház művészének élete elképzelhetetlen lenne szeretett kutyája Bóni és három cicája nélkül. Károly fontosnak tartja felhívni a figyelmet az állatkínzás elleni küzdelemre.

 • Hajdú Péter: A gyerekek nem pletykálnak Kata új párjáról

  Hajdú Péter: A gyerekek nem pletykálnak Kata új párjáról

  Bár szakított kedvesével, Eszterrel, szó sincs róla, hogy újra gyerekei édesanyján, Sarka Katán gondolkodna a producer. Mi több, egyáltalán nem foglalkozik a feleségével Hajdú, akinek gyermekei sem részletezik az édesanyjukkal és annak milliárdos párjával töltött időt.

 • 52 évesen is bombázó Liz Hurley

  52 évesen is bombázó Liz Hurley

  Megállt az idő Liz Hurley felett. Az 52 éves angol színésznő annyira jó formában van, hogy csak ámulunk. Remélhetőleg nem extrém, egészségre ártalmas fogyókúrának köszönheti bomba alakját, azt pletykálják ugyanis, hogy bármire képes, ha a külsejéről van szó.

 • Godzilla fellendíti Mexikóvárost

  Godzilla fellendíti Mexikóvárost

  Örül Mexikóváros polgármestere a metropoliszban forgatott új Godzilla-filmnek, mert az szerinte az idegenforgalmat is megélénkíti és sokak számára nyújt, ha rövid időre is munkalehetőséget.