EUR: 323,00 Ft
CHF: 286,71 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Egyéb Veszprém

Új edző érkezik a Telekomhoz

Új időszámítás kezdődik nyártól a veszprémi kézilabdaklub életében, ugyanis világklasszis edzővel erősített a következő szezonra a Telekom Veszprém együttese.

Az idei kiírást azonban még korántsem intették le. Javier Sabaté utódja, Ljubomir Vranjes jelenlegi és jövőbeni együttesét is a legjobb négybe várja a Bajnokok Ligájában.


Ljubomir Vranjes (fotó: Tál Dominik)

– Úgy gondolom, hogy a Veszprém és a Flensburg is jó eséllyel vághat neki a következő körnek. A negyeddöntőben aztán bármi megtörténhet, ott már parányi a különbség a csapatok között. Több alkalommal is megesett, hogy mindössze egy gól döntött. Egyetlen hiba, egyetlen kapusbravúr lehet a választóvonal a Kölnbe kerüléshez. A Telekom zsinórban háromszor jutott be, idén is minden adott ahhoz, hogy ismételjenek. Most azonban csak a jelenlegi együttesem nevében beszélhetek: úgy érzem, jó eséllyel pályázunk a kölni négyes döntőre – mondta Vranjes.

Ljubomir Vranjes: Nem szeretek veszíteni (fotó: Tál Dominik)

Ezután klubváltása körülményeire emlékezett vissza a veszprémi kispad mellett a magyar válogatott élére is érkező szakember, aki mindkét székben három esztendőre kötelezte el magát.

– Azért jöttem, hogy minden meccsünket megnyerjük. Ez a saját motivációm, nem számít, hogy épp hol edzősködöm. Nem szeretek veszíteni, és azok a csapatok sem szeretnek veszíteni, ahol én ülök a kispadon – nyomatékosította, majd azt is elárulta, hogy néhány friss igazolás saját kérésére, néhány pedig a klubbal történt egyeztetések után érkezik a királynék városába.

Kapcsolódó Cikkek

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.