EUR: 322,42 Ft
CHF: 285,68 Ft
2018. december 18., kedd
Auguszta

Egyéb Győr

Új sztárokkal indul újra a Zoo Show!

A győri Xantus János Állatkertben idén is folytatódik az elmúlt évben nagy sikert aratott Zoo Show. A jól ismert „sztárok” mellett a két tréner, Bea és Feri új fellépőket is bemutat.

Az egyik újonc Bella, a gyönyörű bocilány, aki beleszületett a „show-bizniszbe”, anyukája is a bemutatók egyik dívája.


Bea és az imádnivaló csacsifiú, Szabolcs
Fotó:_ Xantus János Állatkert

Először lesz látható Szabolcs, a kíváncsi és bátor csacsifiú is. A törpemalacok is felcseperedtek, ám vidámságuk és huncutságuk megmaradt. Sőt kaptak egy társat is a rosszaságban Luca, a kameruni törpekecske személyében. Velük is találkozhatnak látogatóink, ha eljönnek a bemutatókra.

Feri és a mókás törpemalac
Fotó: Xantus János Állatkert

Az idei műsor különleges vendége Hugoo kakas, az EYOF kabalája, aki az állatkertben kelt ki a tojásból és cseperedett csodálatosan szép felnőtt állattá. Akit érdekel, még mi mindenre képes, az tanúja lehet minden szombaton és vasárnap 11 és 15 órai kezdettel a Zoo Show-n!

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.