EUR: 322,80 Ft
CHF: 285,74 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Extra

Újra megnősülne Pintér Tibor

A Nemzeti Lovas Színház igazgatója, Pintér Tibor bevallotta, semmi kivetnivalót nem talál abban, ha egy férfi fiatalabb nő mellett talál rá a boldogságra. Sőt, bár két házassága is tönkrement, amelyekből két gyereke született, nem veti el a lehetőségét egy újabb házasságnak és gyereknek. 

Pintér Tibor /Fotó: Csudai Sándor

Két hónapja már, hogy Pintér Tibor és szerelme, Ács Bea szakítottak, és azóta a színész szingliként éli a mindennapokat. A Lokál a Glamour-gálán beszélgetett a facér színésszel, aki kendőzetlen őszinteséggel mesélt arról, hogy általában szabadságvágya vezetett a szakításaihoz, és azt sem titkolja, hogy most, egyedülállóként bizony nem veti meg az egyéjszakás kalandokat sem.


– Járt utat járatlanért el ne hagyj!, tartja a mondás, de én ezt cáfolnám, az én életem pont erről szól: állandóan újat kereső művészlélek vagyok, aki sajnos nyughatatlan. Ebbe a habitusba óhatatlanul beletartozik a párkapcsolatokon való túllépés. Most szingli vagyok és nem keresem különösebben az igazit. Ha jön, jön, ha nem, nem. Ha most egy nagyon csinos nő kacérkodna velem, lehet, hogy hazavinném! – árulta el a színész, aki most, 43 évesen, két házasság után újabb fiatalkorát éli, és egyáltalán nem tartja ördögtől valónak, hogy fiatalabb párja legyen.

– Muszáj néha lecserélni a régi autót egy újra. Egy fiatal szervezetre, aki fizikailag is, genetikailag is és minden kisugárzásában a fiatalságot, az erőt sugározza. Persze a régi autót nagyon meg kell becsülni, és cseréről nálam csak akkor lehetett szó, ha a régi már sokszor cserbenhagyott, hiszen mindig két emberen áll vagy bukik a dolog – mondta lapunknak Tibor, aki mindkét volt nejét a mai napig feleségeként emlegeti.


– Azért beszélek jelen időben, mert mindkettejükkel nagyon jóban vagyok. Kicsit Szulejmán-lelkem van: azokat a nőket, akiket én valaha szerettem, szeretem a mai napig és nagyon-nagyon jó barátaim maradtak – vallotta be a színész, aki két tönkrement házasság után sem viszolyog egy harmadiktól, de még egy gyerektől sem.

– Igen, ha úgy alakul, újra megházasodnék, és vállalnék még gyereket. Sok mindent megéltem, és rájöttem, hogy át kell engednem magamon a nőt, a személyiségét, megszűrnöm azt, és utána abból lehet szerelem. És persze semmiképp sem szeretnék egyedül megöregedni – szögezte le a színész, aki úgy érzi, bármennyire nyughatatlan is, sose lesz magányos.

További cikkek:

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  A Csak show és más semmi szereplője, Köllő Babett hétről hétre megmutatja szexi oldalát a TV2 színpadán. A Feleségek luxuskivitelbenből megismert színésznő természetesen rengeteg bókot kap, ő azonban korántsem elégedett az alakjával.

 • Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea egy bájos és törékeny nő, akit a munkájából fakadóan mégis gyakran láthatunk férfias szerepben. Saját producerirodát vezet, ahol olykor bizony keményen rá kell csapnia az asztalra.

 • Varga Viktor temetésen kezdte

  Varga Viktor temetésen kezdte

  Fest, szobrászkodik, zenél, a napokban viszont idejének nagy részét a próbateremben tölti. Ezúttal nem koncertre, hanem egy színpadi szuperprodukcióra készül Varga Viktor, aki az Álomutazó című mesemusicalben Reklám Marcit alakítja és három dalt is énekel Radics Gigivel közösen.