2018. december 19., szerda
Viola

Egyéb Kecskemét

Világbajnokságig jutott a kecskeméti TST csapata

A közelmúltban rendezték meg a Dance Star Táncverseny magyarországi selejtezőjét, amelyen a TST Reborn Team formációja első helyezést ért el, így kvalifikálta magát a világbajnokságra.

– Hatalmas lehetőség ez számunkra. Sajnos a 30 fős csoport tagjainak többsége nem áll úgy anyagilag, hogy az utazást, a nevezési díjat és a szállást ki tudja fizetni. Ezért a TST Növendékeiért Alapítvány gyűjtésbe kezdett. Reméljük, sikerül kijutnunk a versenyre, nagyon szeretnénk Kecskemétet képviselni Porecben – mondta Váczi Nikolett, az egyesület alapítója.


A fiatal táncosokkal most madarat lehet fogatni!

A csapat tagjai hosszú évek óta táncolnak, heti három edzés a minimum, verseny előtt pedig mindennap és hétvégén is gyakorolnak, hogy a legjobb formájukat hozzák. A sok együtt töltött idő és a tánc iránti rajongás baráti közösségé kovácsolta a formációt. Az álmuk pedig az, hogy részt tudjanak venni  egy ilyen jelentős versenyen, ezért mindent megtesznek azért,  hogy dobogóra állhassanak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.