EUR: 323,00 Ft
CHF: 286,71 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Extra

Zámbó Krisztián: Átlagon felüli a termékenységem!

Zámbó Krisztián 27 éves volt, amikor egy vizsgálat során kiderült, hogy termékenyebb az átlagnál. Szerinte emiatt nem véletlen az sem, hogy már tíz évvel ezelőtt is ikreket nemzett. Azóta is fájó szívvel emlékezik meg nem született gyermekeire, és ma már bármit megtenne, hogy mihamarabb utódai szülessenek.

Zámbó Frisztián /Fotó: DFP

A napokban a Sorry! magazinnak mesélt Zámbó Krisztián arról, ami tíz éve nyomja a lelkét: az énekesnek édesapja után nem sokkal ikergyermekeit is meg kellett gyászolnia. A Lokálnak Krisztián azt is elmondta, azt követően derült ki, hogy barátnője ikreket vár tőle, miután szakítottak, és fájó szívvel, de együtt hozták meg a döntést az abortuszról.


– Nem voltam szerelmes a lányba, és fél év után szétmentünk. Majd egyik nap kaptam egy telefont, hogy terhes, ráadásul ikrekkel. Nagyon megijedtem, hogy most mi lesz. Akkoriban nem voltam túl jó lelki állapotban, és szinte gyerekfejjel nem biztos, hogy apaként helyt tudtam volna állni. Két napunk se volt átgondolni, így az időszűke miatt is végül az abortusz mellett döntöttünk – emlékezett a fájó történetre az énekes, aki ma már máshogy döntene.

– Bárcsak ez most történne velem, és akár négyes ikreim lennének! A családalapítás a legfőbb vágyam, ezért dolgozom, ezért élek. Akár tíz gyereket is nemzenék, vagy amennyit csak lehet! A legeslegjobb életet teremteném meg nekik – áradozott Krisztián.


– Miután ez a szomorú eset megtörtént, kivizsgáltattam magam, és az orvos átlagon felüli termékenységet állapított meg nálam. Még viccelődtek is velem, hogy adjak le egy kis anyagot, szóval, hogy is mondjam, szerencsére igencsak egészségesek a hímivarsejtjeim – tette hozzá az énekes, aki azt is elárulta, hogy már csak a megfelelő partner hiányzik az életéből, akivel belekezdhet a családalapításba.

– Most nincs barátnő, nincs szerelem, nincs még család, de nem görcsölök ezen, jön majd, ha itt az ideje. Azért nem tagadom, már nagyon várom, hogy gondoskodhassak a saját családomról. Fájó a gondolat, hogy mára tízéves gyermekeim lehetnének, de szerintem édesapám is, ha a mennyből üzenhetne, egyetértene a döntéseimmel, és már akkor is büszke lenne rám, ha tíz helyett egy gyereket szépen, tisztességesen felnevelnék.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Barátai segítették Cseke Katinkát a fogyásban

  Barátai segítették Cseke Katinkát a fogyásban

  Cseke Katinka fogyásának híre nők ezreinek adott erőt és reményt az elmúlt időszakban. A színésznő bókok százait seperte be, és eldöntötte, szeretne segíteni minél több fogyni vágyó sorstársának, hiszen ő már tudja, egyedül nem megy!

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.