2018. december 19., szerda
Viola

Egyéb Szekszárd

Zebrán gázolt a fekete autó

Elgázolt egy fekete személyautó egy gyalogost a városközpontban, a négysávos úton, a Szent István téri zebrán, amely a megyei önkormányzat épületének sarkánál található. A baleset áldozatát, egy idősebb nőt a mentők súlyos sérüléssel szállították kórházba. A szekszárdi rendőrkapitányság büntetőeljárásban vizsgálja a körülményeket, mert gyalogátkelőhelyen történt az eset.

Sajnos nemegyszer látni, hogy a négysávos utakon a zebra előtt megálló jármű mellett a másik sávban elszáguld egy autó, amit a KRESZ természetesen szigorúan tilt, mert igen veszélyes. A gyalogátkelőhely előtt álló jármű takarásából kilépő gyalogos megjelenésére ilyenkor már nincs ideje reagálni a másik sofőrnek. Ennél a zebránál is több baleset, köztük halálos gázolás is történt az elmúlt években.


A sérültet ellátták, szerencsére ezúttal nem történt haláleset
Fotó: Fazekas Zoltán

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.