EUR: 323,10 Ft
CHF: 286,87 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Külföld

13 ezer méteres magasságban szülte meg babáját

Egy Isztambulba tartó repülőgépen, 13 ezer méteres magasságban hozta világra kislányát egy 18 éves guineai-francia nő.

“Épp végeztünk a felszolgálással, amikor hirtelen megkezdődött a szülés. Bár tudtuk, hogy terhes, azt viszont nem, hogy már a kilencedik hónapban van. Nem lehetett észrevenni” – mondta el az egyik légiutas-kísérő a Hürriyet című török lapnak. A fedélzeten dolgozók ki vannak képezve ilyen esetekre, így ők segítettek a baba világra jövetelében.


Mint elmondták, Diaby Nafi a felszállás előtt nem jelezte külön állapotát. A Turkish Airlines nem engedélyezi a repülést a 36. héten túli terhességek esetében, ezt megelőzően is orvosi engedélyhez kötik.

Nafinál nem sokkal azután kezdődött meg a vajúdás, hogy a gép felszállt Conakryban. A Turkish Airlines hétfői közlése szerint miután a baba egészségesen megszületett a fedélzeten, a gép a nyugat-afrikai Burkina Fasóban lévő Ouagadougou-ban leszállt, hogy az újszülött és édesanyja orvosi ellátásban részesülhessen.

Kapcsolódó Cikkek

  • Így manipulálták a sajtót Sorosék

    Így manipulálták a sajtót Sorosék

    Rendszeresen írtak jelentéseket a  Soros-alapítvány vezetői Soros Györgynek a migrációs nyomás növekedésével. A migránsok számán és összetételén túl arról is beszámoltak, hogy miként tálalják ezt a közvélemény elé.

  • Hamburgert szolgált fel a Fehér Házban Trump

    Hamburgert szolgált fel a Fehér Házban Trump

    Az amerikai elnök, Donald Trump óriási hamburger party-t rendezett a Fehér Házban. Az elnök nem furcsa hóbortjának köszönhetően szolgált fel a patinás környezetben többféle gyorséttermi fogást, hanem a több mint három hete tartó részleges kormányzati leállás miatt – a Fehér Ház személyzetének többsége szabadságon van– volt kénytelen ezzel fogadni az amerikai főiskolai futball-bajnokság győztes csapatát.