2017. november 21., kedd
Olivér

Külföld

200 kilométert vitte alvó gazdáját az elszabadult jacht

Egy elszabadult jacht 200 kilométert tett meg és a Gibraltári-szoroson át kijutott az Atlanti-óceánra alvó gazdájával a fedélzetén – jelentette honlapján pénteken az El Mundo című spanyol újság.

A spanyol hatóságokra hivatkozó jelentés szerint a Puerto Banús földközi-tengeri üdülőváros kikötőjében horgonyzó kis hajó ismeretlen okból önállósította magát, míg tulajdonosa, egy 65 éves angol férfi aludt rajta, és kisodródott a nyílt óceánra. A jacht az Atlanti-óceán partján fekvő Cádiz város mellett egy strand homokjában állt meg.

A “partra vetett” hajóra egy utcaseprő figyelt fel még szerda reggel. A jachttulajdonost a kihívott rendőrök és tűzoltók ébresztették fel mély álmából. Nem tudta megmondani, hogyan szabadulhatott el a hajója.

Kapcsolódó Cikkek

  • Meztelenül vásárolt farmert a csinos modell – Videó!

    Meztelenül vásárolt farmert a csinos modell – Videó!

    A Baltimore melletti Towson bevásárlóközpontjának vendégeinek lesett az álla, amikor hosszas szemrevételezés után rájöttek, hogy a nagy feltűnést keltő bombázó divatos, rongyos farmere és pólója érzéki csalódás, egy tangán kívül csak némi festék takarja a testét.

  • Durván megcáfolták Soros hazugságát

    Durván megcáfolták Soros hazugságát

    Megjelent a Soroshoz közel álló politico.eu-n egy lista Brüsszel politikáját legbefolyásosabban alakító nőkről, amelyen az ötödik helyet csípte meg Soros alapítványának európai ügyekért felelős igazgatója, eggyel megelőzve egy uniós biztost, aki amúgy szintén Soros embere, miközben Soros szerint szó sincs arról, hogy beleszólna az európai ügyek menetébe.