2018. november 14., szerda
Aliz

Egyéb

2019-re készülhet el a Budapest Honvéd új stadionja

George F. Hemingway szerint 2019-re készülhet el a labdarúgó NB I-ben jelenleg éllovas Budapest Honvéd új stadionja.

A klubtulajdonos a Digi Sport hétfői Reggeli Start című műsorában elmondta, mivel a Honvédnak jelenleg van saját stadionja, edzőközpontja viszont nincs, ezért az utóbbi építése volt a fontosabb.


Hemingway kifejtette: az edzőközpont elkészülte után, még az év végén, vagy 2018 elején kezdődhetnek el a bontási munkák, s az új stadion várhatóan 2019-ben épülhet meg. Egyúttal cáfolta, hogy csúszna a beruházás, és hogy nincs jelentkező a közbeszerzésre, jelezte: a közbeszerzést még ki sem írták.

A játékvezetői vizsgával is rendelkező klubvezető a Vasas elleni, szombaton elveszített mérkőzéssel kapcsolatban azon a véleményen van, hogy az angyalföldiek győztest gólját “kis lesállás” előzte meg, de hozzátette, ha az asszisztens téved, a játékvezetőnek nehéz őt felülbírálnia. Lanzafame kihagyott büntetőjéről azt mondta, mivel előtte az olasz játékos ellen követték el a szabálytalanságot, s emiatt húzta a lábát, ezért ő inkább Eppellel rúgatta volna a büntetőt.

“Lanzafame száz tizenegyesből általában kilencvenkilencet berúg, sajnos ez volt a századik” – fogalmazott Hemingway.

A Budapest Honvéd tulajdonosa szerint egyelőre nem dőlt el, hogy a következő idényben is Marco Rossi marad-e a vezetőedző. Egyúttal megnyugtatta a kispesti drukkereket, hogy a csapat együtt maradhat, mert a játékosok közül egyedül a csapatkapitány Hidi Patrik szerződése jár le a nyáron, az Újpesttől kölcsönvett Zsótér Donát viszont az idény végén valószínűleg távozik.

Kapcsolódó Cikkek