EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Sport

22-szer borult el Ramos agya

Pályafutásának 22. piros lapját gyűjtötte be Sergio Ramos, a Real Madrid védője a hétvégi hazai pályán 3-2-re elveszített El Clásicón. A mérkőzésen duplázó Lionel Messi megszerezte 500. gólját katalán színekben.

Ki-ki mérkőzésen győzte le 3-2-re az FC Barcelona a Real Madridot a spanyol bajnokság 33. fordulójának csúcsrangadóján. A katalánok klasszisa, Lionel Messi kétszer is eredményes volt, második találata jelentette 500. gólját a Barcelona mezében. A sikerrel a Barca átvette a vezetést a tabella élen, ám a fővárosiak egyel kevesebb mérkőzést játszottak. Már megszokhattuk, hogy az El Clásico parázs versengést hoz, ezért talán nem is meglepő, hogy Sergio Ramos ezúttal is kiállíttatta magát – két lábbal csúszott be Messinek. Miközben lesétált a pályáról, nem felejtett el odaszólni Gerard Piquének sem, aki amúgy folyamatosan provokálta Ramost.


– Megnéztem a szabálytalanságot még egyszer. Egy pillanatig sem fordult meg a fejemben, hogy ártsak a támadó játékosnak. Kiállításom hatással volt a végkifejletre. Piqué biztos fröcsögni fog az interneten, de most nem megyek bele a játékba. Amikor elindultam le a pályáról, nem a bírónak, hanem Piquének integettem és tapsoltam – mondta a védő.

Ramosnak ez volt a 22. piros lapja tétmérkőzésen, ötödik a Barcelona ellenében. Az is érdekes, hogy Alejandro Hernandez Hernandez bíró a tavalyi El Clásicón is idő előtt küldte zuhanyozni.


Ismeretes, hogy Gerard Piqué folyamatosan beszólogat válogatottbeli csapattársának, és az is többször előfordul, hogy közösségi oldalán bírálja a játékvezetők tevékenységét.

– Biztos vagyok benne, hogy ha lenyugszik és ismét megnézi a becsúszást, rájön, hogy szabálytalan volt. Egyértelműen pirosat ért, hiszen két lábbal ment. Nincs miről beszélni – nyilatkozta Piqué.

/Fotó: EPA/Juan Carlos Hidalgo

Kapcsolódó Cikkek