EUR: 322,51 Ft
CHF: 282,46 Ft
2018. október 23., kedd
Gyöngyi

Külföld

64 évet is kibírt a szerelem

A szerelem nem rabja az időnek, ezt bizonyította be az amerikai Joyce Kevorkian és Jim Bowman. Az Indiana államban élő hölgy és úr nemrég töltötte be a 81. életévét. Először 17 évesen találkoztak, együtt mentek az iskolai bálba, úgy érezték, egy életre egymásba szerettek.

Ám az élet különválasztotta őket, Joyce elköltözött a családjával, és a távolság miatt hosszú ideig nem látták egymást, külön alapítottak családot. Pár évvel ezelőtt azonban mindketten megözvegyültek, és nem tudták elfelejteni a múltat. Jim levelet írt Joyce-nak, majd hosszú telefonbeszélgetések következtek, míg végül ismét találkoztak. Rájöttek, ugyanúgy szeretik egymást, és 64 év külön töltött idő után boldogan összeházasodtak.

Kapcsolódó Cikkek

  • Hatvanévesek lettek a Hupikék törpikék

    Hatvanévesek lettek a Hupikék törpikék

    Hatvan évvel ezelőtt “látták meg a napvilágot” egy képregény hasábjain a világhírűvé vált Hupikék törpikék, ebből az alkalomból kiállítást rendeztek Brüsszelben.

  • Ötszáz tonna illegális gyógyszert foglalt le az Interpol

    Ötszáz tonna illegális gyógyszert foglalt le az Interpol

    Ötszáz tonna, interneten árusított illegális gyógyszerészeti terméket – hamis rákgyógyszereket, fájdalomcsillapítókat és engedély nélküli fecskendőket – foglalt le 116 országban tartott összehangolt razziák során az Interpol – közölte a nemzetközi rendőrségi szervezet kedden.