2017. november 21., kedd
Olivér

Külföld

64 évet is kibírt a szerelem

A szerelem nem rabja az időnek, ezt bizonyította be az amerikai Joyce Kevorkian és Jim Bowman. Az Indiana államban élő hölgy és úr nemrég töltötte be a 81. életévét. Először 17 évesen találkoztak, együtt mentek az iskolai bálba, úgy érezték, egy életre egymásba szerettek.

Ám az élet különválasztotta őket, Joyce elköltözött a családjával, és a távolság miatt hosszú ideig nem látták egymást, külön alapítottak családot. Pár évvel ezelőtt azonban mindketten megözvegyültek, és nem tudták elfelejteni a múltat. Jim levelet írt Joyce-nak, majd hosszú telefonbeszélgetések következtek, míg végül ismét találkoztak. Rájöttek, ugyanúgy szeretik egymást, és 64 év külön töltött idő után boldogan összeházasodtak.

Kapcsolódó Cikkek

  • Meztelenül vásárolt farmert a csinos modell – Videó!

    Meztelenül vásárolt farmert a csinos modell – Videó!

    A Baltimore melletti Towson bevásárlóközpontjának vendégeinek lesett az álla, amikor hosszas szemrevételezés után rájöttek, hogy a nagy feltűnést keltő bombázó divatos, rongyos farmere és pólója érzéki csalódás, egy tangán kívül csak némi festék takarja a testét.

  • Durván megcáfolták Soros hazugságát

    Durván megcáfolták Soros hazugságát

    Megjelent a Soroshoz közel álló politico.eu-n egy lista Brüsszel politikáját legbefolyásosabban alakító nőkről, amelyen az ötödik helyet csípte meg Soros alapítványának európai ügyekért felelős igazgatója, eggyel megelőzve egy uniós biztost, aki amúgy szintén Soros embere, miközben Soros szerint szó sincs arról, hogy beleszólna az európai ügyek menetébe.