EUR: 322,64 Ft
CHF: 286,61 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Külföld

64 évet is kibírt a szerelem

A szerelem nem rabja az időnek, ezt bizonyította be az amerikai Joyce Kevorkian és Jim Bowman. Az Indiana államban élő hölgy és úr nemrég töltötte be a 81. életévét. Először 17 évesen találkoztak, együtt mentek az iskolai bálba, úgy érezték, egy életre egymásba szerettek.

Ám az élet különválasztotta őket, Joyce elköltözött a családjával, és a távolság miatt hosszú ideig nem látták egymást, külön alapítottak családot. Pár évvel ezelőtt azonban mindketten megözvegyültek, és nem tudták elfelejteni a múltat. Jim levelet írt Joyce-nak, majd hosszú telefonbeszélgetések következtek, míg végül ismét találkoztak. Rájöttek, ugyanúgy szeretik egymást, és 64 év külön töltött idő után boldogan összeházasodtak.

Kapcsolódó Cikkek

  • Így manipulálták a sajtót Sorosék

    Így manipulálták a sajtót Sorosék

    Rendszeresen írtak jelentéseket a  Soros-alapítvány vezetői Soros Györgynek a migrációs nyomás növekedésével. A migránsok számán és összetételén túl arról is beszámoltak, hogy miként tálalják ezt a közvélemény elé.

  • Hamburgert szolgált fel a Fehér Házban Trump

    Hamburgert szolgált fel a Fehér Házban Trump

    Az amerikai elnök, Donald Trump óriási hamburger party-t rendezett a Fehér Házban. Az elnök nem furcsa hóbortjának köszönhetően szolgált fel a patinás környezetben többféle gyorséttermi fogást, hanem a több mint három hete tartó részleges kormányzati leállás miatt – a Fehér Ház személyzetének többsége szabadságon van– volt kénytelen ezzel fogadni az amerikai főiskolai futball-bajnokság győztes csapatát.