EUR: 323,71 Ft
CHF: 277,63 Ft
2018. július 18., szerda
Frigyes

Külföld

64 évet is kibírt a szerelem

A szerelem nem rabja az időnek, ezt bizonyította be az amerikai Joyce Kevorkian és Jim Bowman. Az Indiana államban élő hölgy és úr nemrég töltötte be a 81. életévét. Először 17 évesen találkoztak, együtt mentek az iskolai bálba, úgy érezték, egy életre egymásba szerettek.

Ám az élet különválasztotta őket, Joyce elköltözött a családjával, és a távolság miatt hosszú ideig nem látták egymást, külön alapítottak családot. Pár évvel ezelőtt azonban mindketten megözvegyültek, és nem tudták elfelejteni a múltat. Jim levelet írt Joyce-nak, majd hosszú telefonbeszélgetések következtek, míg végül ismét találkoztak. Rájöttek, ugyanúgy szeretik egymást, és 64 év külön töltött idő után boldogan összeházasodtak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Én vagyok Bruce Lee!

  Én vagyok Bruce Lee!

  A 8 éves Ryusei Imai bármennyire is hihetetlen, de kisbaba kora óta rajong a legendás Bruce Lee-ért. A japán kisfiú eltökélt szándéka, hogy egyszer olyan híres és hatalmas harcművész lesz, mint példaképe, ezért naponta több órát edz és tanul, na és persze a “kis sárkány” filmjeit is rongyosra nézi.

 • Trump és Putyin barátkoztak

  Trump és Putyin barátkoztak

  Vlagyimir Putyin és Donald Trump megtartotta első hivatalos beszélgetését, július 16-án Helsinkiben. A találkozó mindössze néhány nappal azután történt, hogy az Egyesült Államok hackertámadással vádolt meg tizenkét orosz hírszerző ügynököt.

 • Támogatják a román állam által megbírságolt önkormányzati vezetőket

  Támogatják a román állam által megbírságolt önkormányzati vezetőket

  A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) megyei és területi szervezetei, önkormányzati és parlamenti képviselői szolidaritási alapot hoznak létre, hogy közösen támogathassák a román állam által megbírságolt székelyföldi önkormányzati vezetőket – közölte hétfői hírlevelében a szövetség.

 • Tizenkét újabb holdat fedeztek fel a Jupiter körül

  Tizenkét újabb holdat fedeztek fel a Jupiter körül

  Amerikai tudósok 12 újabb holdat fedeztek fel a Jupiter körül, ezzel a Naprendszer legnagyobb bolygója holdjainak a száma 79-re emelkedett – jelentette be Scott Sheppard, a Carnegie Tudományos Intézet kutatója.