EUR: 322,88 Ft
CHF: 276,73 Ft
2018. július 17., kedd
Endre, Elek

Külföld

93 éves nagyiját vitte az iskolai bálba

Betty Jane Keene kívánni sem tudna jobb unokát magának. Connor Campbell 93 éves nagymamájának régen dédelgetett álma vált valóra azzal, hogy a fiatal fiú őt választotta párjának, táncpartnerének az iskolai bálban.

Dél-karolinai diáktársai szájtátva nézték, ahogyan Connor a parkettre kíséri Bettyt, hogy táncukkal hivatalosan is megnyissák a több évtizedes múltra visszatekintő estélyt. Hatalmas sikert arattak, azonban a bál után a nagyi leszögezte, hogy jövőre inkább átengedné helyét unokája leendő szerelmének.

Kapcsolódó Cikkek

 • Zuhanórepülésben a Netflix

  Zuhanórepülésben a Netflix

  Miután a vártnál kevésbé nőtt a Magyarországon is jelen lévő amerikai Netflix internetes tartalomszolgáltató felhasználóinak száma a második negyedévben, zuhant a cég árfolyama a New York-i tőzsdén.

 • Íme Putyin és Trump nyilatkozata a csúcstalálkozóról

  Íme Putyin és Trump nyilatkozata a csúcstalálkozóról

  Ne hagyjuk, hogy országaink viszonya az amerikai vizsgálatok foglya legyen – mondta a többi között Vlagyimir Putyin orosz elnök a Fox televíziónak a Donald Trump amerikai elnökkel tartott csúcstalálkozója után, még Helsinkiben adott, az Egyesült Államokban hétfőn elhangzott interjújában.

 • Turistahajóra zuhant a vulkánból kiömlő láva

  Turistahajóra zuhant a vulkánból kiömlő láva

  A Hawaii Nagy Szigetén (Big Island) tomboló Kilauea vulkán lávakitörése egy turistahajóra zuhant hétfőn, a helyi hatóságok – korábbi jelentésüket módosítva – azt közölték, hogy 23-an sérültek meg.