2017. november 21., kedd
Olivér

Külföld

93 éves nagyiját vitte az iskolai bálba

Betty Jane Keene kívánni sem tudna jobb unokát magának. Connor Campbell 93 éves nagymamájának régen dédelgetett álma vált valóra azzal, hogy a fiatal fiú őt választotta párjának, táncpartnerének az iskolai bálban.

Dél-karolinai diáktársai szájtátva nézték, ahogyan Connor a parkettre kíséri Bettyt, hogy táncukkal hivatalosan is megnyissák a több évtizedes múltra visszatekintő estélyt. Hatalmas sikert arattak, azonban a bál után a nagyi leszögezte, hogy jövőre inkább átengedné helyét unokája leendő szerelmének.

Kapcsolódó Cikkek

  • Meztelenül vásárolt farmert a csinos modell – Videó!

    Meztelenül vásárolt farmert a csinos modell – Videó!

    A Baltimore melletti Towson bevásárlóközpontjának vendégeinek lesett az álla, amikor hosszas szemrevételezés után rájöttek, hogy a nagy feltűnést keltő bombázó divatos, rongyos farmere és pólója érzéki csalódás, egy tangán kívül csak némi festék takarja a testét.

  • Durván megcáfolták Soros hazugságát

    Durván megcáfolták Soros hazugságát

    Megjelent a Soroshoz közel álló politico.eu-n egy lista Brüsszel politikáját legbefolyásosabban alakító nőkről, amelyen az ötödik helyet csípte meg Soros alapítványának európai ügyekért felelős igazgatója, eggyel megelőzve egy uniós biztost, aki amúgy szintén Soros embere, miközben Soros szerint szó sincs arról, hogy beleszólna az európai ügyek menetébe.