EUR: 323,10 Ft
CHF: 286,87 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Külföld

93 éves nagyiját vitte az iskolai bálba

Betty Jane Keene kívánni sem tudna jobb unokát magának. Connor Campbell 93 éves nagymamájának régen dédelgetett álma vált valóra azzal, hogy a fiatal fiú őt választotta párjának, táncpartnerének az iskolai bálban.

Dél-karolinai diáktársai szájtátva nézték, ahogyan Connor a parkettre kíséri Bettyt, hogy táncukkal hivatalosan is megnyissák a több évtizedes múltra visszatekintő estélyt. Hatalmas sikert arattak, azonban a bál után a nagyi leszögezte, hogy jövőre inkább átengedné helyét unokája leendő szerelmének.

Kapcsolódó Cikkek

  • Így manipulálták a sajtót Sorosék

    Így manipulálták a sajtót Sorosék

    Rendszeresen írtak jelentéseket a  Soros-alapítvány vezetői Soros Györgynek a migrációs nyomás növekedésével. A migránsok számán és összetételén túl arról is beszámoltak, hogy miként tálalják ezt a közvélemény elé.

  • Hamburgert szolgált fel a Fehér Házban Trump

    Hamburgert szolgált fel a Fehér Házban Trump

    Az amerikai elnök, Donald Trump óriási hamburger party-t rendezett a Fehér Házban. Az elnök nem furcsa hóbortjának köszönhetően szolgált fel a patinás környezetben többféle gyorséttermi fogást, hanem a több mint három hete tartó részleges kormányzati leállás miatt – a Fehér Ház személyzetének többsége szabadságon van– volt kénytelen ezzel fogadni az amerikai főiskolai futball-bajnokság győztes csapatát.