2018. december 15., szombat
Valér

Belföld

A baloldal a migránsokat támogatja

A baloldal migránspárti, ezért nem akarja, hogy az emberek véleményt mondjanak Brüsszel bevándorláspolitikájáról – reagálás Szabó Tímea (Párbeszéd) közleményére

A Párbeszéd – ahogy a többi baloldali párt – migránspárti, ezért támadja a nemzeti konzultációt. Nem akarják, hogy a magyar emberek véleményt mondhassanak Brüsszel bevándorláspolitikájáról. Ha a Párbeszéden és a többi baloldali párton múlna, akkor ide is beengednék, betelepítenék a migránsokat.


Jávor Benedek, a Párbeszéd brüsszeli képviselője a magyar baloldal összes európai parlamenti képviselőjével együtt megszavazta azt a jelentést, amely feketén-fehéren leírja, hogy Brüsszel migránsokkal akarja betelepíteni Európát, legalizálni akarja az illegális és a gazdasági migrációt, fel akarja gyorsítani az áttelepítéseket és a családegyesítéseket.

A nemzeti összefogással, a nemzeti konzultációval meg kell állítanunk Brüsszelt, különben hozzánk is be fogják telepíteni a migránsokat!

Kapcsolódó Cikkek

  • Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    A 888.hu tette közzé azt a felvételt, amelyen jól látszik, hogy a 444 által drámaian előadott, de eléggé gyenge lábakon álló rablómeséje, amely szerint az ártatlan forradalmár Mohácsi Márkot a rendőrök megbilincselték, bezárták, fojtogatták és ütlegelték, stb.

  • Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton borult időre számíthatunk országszerte havazással, a keleti határnál néhol havas eső is lehet. Éjszaka nyugat felől felszakadozik a felhőzet, de a Dunától keletre borult marad az ég, egyre inkább keleten valószínű további havazás.