2018. október 18., csütörtök
Lukács

Belföld

A baloldal úgy táncol, ahogy Soros fütyül

A baloldal úgy táncol, ahogy Soros fütyül és parlamenti eszközökkel is segíti Brüsszel és a Soros-szervezetek nyomásgyakorlását. Együttesen akarják elérni, hogy Magyarország változtasson a bevándorláspolitikáján, fogadja el a migránsok betelepítését és számolja fel a határzárat. A hazánk elleni támadáshoz minden témát és minden eszközt felhasználnak, és hazug kampányt folytatnak.


A Soros-kampány az első hazugsága, hogy bezár a Soros-egyetem. Ez nem igaz, a magyar jogszabályok alapján továbbra is működni fog, évfolyamokat indíthat és diplomát adhat ki. Ha a Soros-egyetemben megvan a jó szándék, meg tudja oldani a problémát, a kormány kész a tárgyalásokra.


A Soros-szervezetek hol az egyetem, hol a külföldről pénzelt szervezetektől szóló javaslat, hol az igazságszolgáltatás, hol az választási rendszer, hol másra hivatkozva tiltakoznak, de minden vita, minden támadás mögött valójában a bevándorlás húzódik meg. Addig akarják nyomás alá helyezni hazánkat, amíg nem engedjük be is a migránsokat és ehhez az ellenzék is asszisztál.

Teljesen világos, hogy Magyarország biztonságának és függetlenségének megvédésében egyedül a kormánypártokra lehet számítani.

További cikkek:

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • A csok hatékonyabb a lakáskasszáknál

  A csok hatékonyabb a lakáskasszáknál

  A csok (családi otthonteremtési kedvezmény) jól működő rendszer, hatékonyabb a lakáskasszáknál – mondta a kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna szerda esti műsorában.

 • Tömegek a Gerecse Kapujánál

  Tömegek a Gerecse Kapujánál

  A szép őszi időnek is köszönhető, hogy a szabadidős programokat kedvelők szívesen keresik fel a térség új turisztikai központját, az augusztusban átadott Gerecse Kapuját és környékét.

 • Mák Kata: Hálás vagyok a sorsnak, hogy édesanya lehetek

  Mák Kata: Hálás vagyok a sorsnak, hogy édesanya lehetek

  Mák Kata nevéhez híven mindig is hitt a fortuna erejében, hiszen az élet olyan lehetőségeket sodort elé, amik által elérte az álmait. A SzerencseSzombat háziasszonya leginkább azért hálás a sorsnak, hogy hamarosan megszületik első gyermeke, akinek már most a kistestvért terveznek párjával.