2017. november 03., péntek
Győző

Belföld

A baloldal úgy táncol, ahogy Soros fütyül

A baloldal úgy táncol, ahogy Soros fütyül és parlamenti eszközökkel is segíti Brüsszel és a Soros-szervezetek nyomásgyakorlását. Együttesen akarják elérni, hogy Magyarország változtasson a bevándorláspolitikáján, fogadja el a migránsok betelepítését és számolja fel a határzárat. A hazánk elleni támadáshoz minden témát és minden eszközt felhasználnak, és hazug kampányt folytatnak.


A Soros-kampány az első hazugsága, hogy bezár a Soros-egyetem. Ez nem igaz, a magyar jogszabályok alapján továbbra is működni fog, évfolyamokat indíthat és diplomát adhat ki. Ha a Soros-egyetemben megvan a jó szándék, meg tudja oldani a problémát, a kormány kész a tárgyalásokra.


A Soros-szervezetek hol az egyetem, hol a külföldről pénzelt szervezetektől szóló javaslat, hol az igazságszolgáltatás, hol az választási rendszer, hol másra hivatkozva tiltakoznak, de minden vita, minden támadás mögött valójában a bevándorlás húzódik meg. Addig akarják nyomás alá helyezni hazánkat, amíg nem engedjük be is a migránsokat és ehhez az ellenzék is asszisztál.

Teljesen világos, hogy Magyarország biztonságának és függetlenségének megvédésében egyedül a kormánypártokra lehet számítani.

További cikkek:

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • A magyar opera napja alkalmából elismeréseket adtak át az Erkel Színházban

  A magyar opera napja alkalmából elismeréseket adtak át az Erkel Színházban

  A Magyar Állami Operaház Örökös Tagjainak Testülete Uzoni Mária egykori protokollfőnököt választotta soraiba, és posztumusz örökös tag lett Lehoczky Éva és Ütő Endre operaénekes, valamint Petrovics Emil zeneszerző – hangzott el a magyar opera napja alkalmából rendezett pénteki ünnepségen Budapesten, az Erkel Színházban, ahol az Operaház elismeréseinek átadása mellett Ókovács Szilveszter főigazgató bemutatta a MagyarOpera200 című, 53 lemezből álló új kiadványt is, amely a magyar operairodalom elmúlt két évszázadából nyújt átfogó válogatást.

 • Fidesz: A Jobbik nem tud elszámolni az illegális támogatásokkal

  Fidesz: A Jobbik nem tud elszámolni az illegális támogatásokkal

  Az a Jobbik beszél, amelyik nem tud elszámolni a milliárdos Simicska Lajostól kapott illegális támogatásokkal az Állami Számvevőszéknek – írta a Fidesz pénteken az MTI-nek eljuttatott közleményben Szilágyi György jobbikos országgyűlési képviselő budapesti sajtótájékoztatójára reagálva.

 • Műanyagdarabot találtak egy csokoládéban

  Műanyagdarabot találtak egy csokoládéban

  Műanyagdarabot találtak a Dániában előállított Anthon Berg Sweet Moments marzipan bar minicsokoládéban, ezért a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hatóság (Nébih) felhívja a vásárlók figyelmét, hogy ne fogyasszanak a Magyarországon is forgalomba került termékből.

 • Migránsbandák fenyegetik Koppenhágát

  Migránsbandák fenyegetik Koppenhágát

  Másod és harmad generációs migrációs hátterű bűnbandák tartják rettegésben Dánia fővárosát, Koppenhágát. A leszámolások sokszor lövöldözésekbe torkolnak, ahogyan az a minap is történt.