2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Belföld

A baloldal úgy táncol, ahogy Soros fütyül

A baloldal úgy táncol, ahogy Soros fütyül és parlamenti eszközökkel is segíti Brüsszel és a Soros-szervezetek nyomásgyakorlását. Együttesen akarják elérni, hogy Magyarország változtasson a bevándorláspolitikáján, fogadja el a migránsok betelepítését és számolja fel a határzárat. A hazánk elleni támadáshoz minden témát és minden eszközt felhasználnak, és hazug kampányt folytatnak.


A Soros-kampány az első hazugsága, hogy bezár a Soros-egyetem. Ez nem igaz, a magyar jogszabályok alapján továbbra is működni fog, évfolyamokat indíthat és diplomát adhat ki. Ha a Soros-egyetemben megvan a jó szándék, meg tudja oldani a problémát, a kormány kész a tárgyalásokra.


A Soros-szervezetek hol az egyetem, hol a külföldről pénzelt szervezetektől szóló javaslat, hol az igazságszolgáltatás, hol az választási rendszer, hol másra hivatkozva tiltakoznak, de minden vita, minden támadás mögött valójában a bevándorlás húzódik meg. Addig akarják nyomás alá helyezni hazánkat, amíg nem engedjük be is a migránsokat és ehhez az ellenzék is asszisztál.

Teljesen világos, hogy Magyarország biztonságának és függetlenségének megvédésében egyedül a kormánypártokra lehet számítani.

További cikkek:

Címkék

Kapcsolódó Cikkek