2019. január 21., hétfő
Ágnes

Belföld

A bejegyzett címen nem tudnak a Soros-egyetemről

A CEU New-yorki központja, Soros György világszerte elhíresült alapítványának a központjának címére van bejegyezve. Ráadásul az ottani biztonsági őrök sose hallottak a Közép-európai Egyetemről.

Az internetes oldal munkatársa New Yorkban akarta megkeresni a megadott, cégjegyzékben bejegyzett címen az intézményt, de az iskola helyett csak egy óriási irodaház recepciójáig jutottak a milliárdosok lakta 57.-dik utcában. A biztonsági emberek ráadásul megállították őket, és nem tudtak az épületben fotózni.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Szánalmasan kevesen tüntettek

  Szánalmasan kevesen tüntettek

  Nagyobb volt a füstje, mint a lángja a szombatra meghirdetett ellenzéki demonstrációsorozatnak, amelynek az volt a célja, hogy leállítsák az országot.

 • Kígyózó sor a Corvin mozi székeiért

  Kígyózó sor a Corvin mozi székeiért

  Óriási volt az érdeklődés a Corvin mozi székei iránt, ugyanis péntek délelőtt 10 és 12 óra között hatalmas tömeg állt sorba, hogy az 1000 forintos régi moziszékekből legalább egyet hazavihessen.

 • A többség elutasítja az ellenzék színjátékát

  A többség elutasítja az ellenzék színjátékát

  A magyar emberek 60 százaléka szerint az ellenzéki pártok és politikusok a hatalomra jutás érdekében használják fel a tüntetések adta szereplési lehetőséget – derült ki a Századvég legfrissebb közvélemény-kutatásából.