EUR: 322,78 Ft
CHF: 285,77 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Egyéb Zalaegerszeg

A biztonságos bringázásért

Kerékpáros KRESZ-verseny várja a 10-11 éves általános iskolás gyermekeket az Eötvös József Általános Iskola kézilabdapályáján május 9-én 14 órától. A cél, hogy a KRESZ ismerete és annak betartása mellett biztonságosan és körültekintően tudjanak a kisebbek is részt venni a közlekedésben.

A jelentkezés, illetve a felkészítés már lezárult, a versenyen a legjobbak értékes nyereményekért küzdhetnek. A fődíj egy bicikli, melyet Balaicz Zoltán polgármester ajánlott fel a legjobbnak, a második helyezett egy tabletet nyerhet, a  harmadik helyezett a GreenZone kerékpárbolt ajándékcsomagját viheti haza. Két különdíjat a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság ajánlott fel a legjobb KRESZ-tesztet kitöltőknek.


Emellett minden részt vevő diák átveheti a Decathlon Sportáruház ajándékát. A verseny szervezésében, lebonyolításában az önkormányzaton kívül részt vesz a Városi Rendőrkapitányság Közlekedési Osztálya, a Zalaegerszegi Polgárőr Egyesület, az Egerszegi Bringaklub és Természetjáró Egyesület, valamint a Zöld Irány Egyesület is.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.

 • Adózni kell az AIRBNB után

  Adózni kell az AIRBNB után

  Döntött a képviselő-testület: Józsefvárosban jövőre építményadót kell fizetni az AIRBNB-ként hasznosított lakások után.