EUR: 322,88 Ft
CHF: 276,73 Ft
2018. július 17., kedd
Endre, Elek

Egyéb Kecskemét

A buszon is a rímek vették át a helyet

A Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolájának diákjai a költészet napja alkalmából a helyi autóbuszokon versekkel lepték meg az utasokat.

Évek óta hagyomány minden városban, településen, hogy a költészet napját valamilyen kreatív kezdeményezéssel ünneplik. Így volt ez Kecskeméten is, ahol számos program mellett a Rákóczi iskola növendékei a helyi járatok utasait lepték meg egy kultúrflashmobbal. Az utasok szívesen vették a verseket, sok tapsot és köszönetet kaptak a gyerekek, jó hangulatban telt a délelőtt.

A verselő diákok névsora: Nagy Friderika, Nagy Szaffi, Solymosi Noémi, Gulyás Gergő, Tóth Zsófia, Szűcs Dorina és Szűcs Levente

Kapcsolódó Cikkek

  • Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

    Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

    Egy év után befejeződött a Ligetsor felújítása. Az útszakaszon a teljes pályaszerkezetet cserélni kellett, az út alatt fekvő hatalmas, közel száz éves víznyomócsővel együtt.

  • Nagy értékek a kiskertekben

    Nagy értékek a kiskertekben

    Gyümölcstermesztés iránt érdeklődőknek tartottak nyílt napot a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Gyümölcstermesztési Kutatóintézetében, Érden, az Elvira majorban.