EUR: 311,04 Ft
CHF: 265,78 Ft
2018. március 18., vasárnap
Sándor, Ede

Egyéb Kecskemét

A buszon is a rímek vették át a helyet

A Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolájának diákjai a költészet napja alkalmából a helyi autóbuszokon versekkel lepték meg az utasokat.

Évek óta hagyomány minden városban, településen, hogy a költészet napját valamilyen kreatív kezdeményezéssel ünneplik. Így volt ez Kecskeméten is, ahol számos program mellett a Rákóczi iskola növendékei a helyi járatok utasait lepték meg egy kultúrflashmobbal. Az utasok szívesen vették a verseket, sok tapsot és köszönetet kaptak a gyerekek, jó hangulatban telt a délelőtt.


A verselő diákok névsora: Nagy Friderika, Nagy Szaffi, Solymosi Noémi, Gulyás Gergő, Tóth Zsófia, Szűcs Dorina és Szűcs Levente

Kapcsolódó Cikkek

  • Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

  • Kisdiákok nagy szavalása

    Kisdiákok nagy szavalása

    Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.