EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Egyéb Győr

A Győri Balett mutatta be az EYOF formaruháit

A győri EYOF (Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál) fő szponzorai nemrég írták alá együttműködési megállapodásukat, majd a jegyértékesítés részletei is kiderültek, sőt a Győri Balett prezentálásában a „kis olimpia” formaruhái is bemutatkoztak.

– Az EYOF sikeres lebonyolításáért rengeteg ember tevékenykedik, hiszen a szervezőbizottság tagjai mellett a szövetségek, sportolók, szakvezetők, vendéglátók, kulturális intézmények, és önkéntesek egyaránt kiveszik részüket a feladatokból – kezdte Borkai Zsolt polgármester, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke. – A magyar állam és az önkormányzat több milliárd forintos támogatása mellett lényeges, hogy számos vállalkozás érezte fontosnak, hogy az ügy mellé álljon. Szeretnék köszönetet mondani nekik, mert szerepvállalásuk hozzájárul az első magyarországi olimpiai esemény magas színvonalú lebonyolításához.


Borkai Zsolt (j) és a szponzorok képviselői a színpadon írták alá az együttműködési nyilatkozatot
Fotó: O. Jakócs Péter

Az Audi Hungaria Zrt. összesen 75 gépjárművel járul hozzá a fesztivál sikeréhez. Ennek keretében személyautókat – az Audi A3-tól egészen az Audi Q7 modellekig –, valamint Volkswagen Multivan kisbuszokat bocsát a város rendelkezésére. – Vállalatunk számára kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás, Győr városával egymást erősítve törekszünk a sikerre. Nagy örömünkre szolgál, hogy városunk elnyerte egy ilyen jelentős esemény rendezési jogát, amelyet az Audi Hungaria is magáénak érez és büszkén támogat – nyilatkozta Peter Kössler, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke.

Ezekbe a hátizsákokba pakolhatnak az ifjú olimpikonok
Fotó: O. Jakócs Péter

A Scitec Ipari és Kereskedelmi Kft. remek kapcsolatot ápol a várossal, és most az ifjú olimpikonok táskáiról és hátizsákjairól gondoskodik. A Győr Projekt Kft. fontossága az EYOF idején is megmutatkozik majd, hiszen a sportlétesítmények megépítésén túl a fesztivál ideje alatti üzemeltetéssel, az eszközpark biztosításával garantálják a sikert. A sportrendezvények kulisszáját az a városi környezet adja, melynek üzemeltetője a Győr-Szol Zrt,


A , „viharos tengerkék” színű öltöny és a „tiszta égbolt kék” ujjatlan blézer, nadrággal
Fotó: O. Jakócs Péter

Domanyik Eszter, a városháza Városmarketing és Programszervezési Főosztályának vezetője a jegyértékesítéssel kapcsolatban kiemelte: a megnyitó ünnepségre tíz euróért válthatók majd belépők. A sportesemények ingyenesen látogathatók, a kezelhetőség érdekében nulla forintos, úgynevezett regisztrációs jegyek válthatók április 24-től a jegymester.hu oldalon, a Baross úti Látogatóközpontban, illetve az esemény ideje alatt a nézői bejáratoknál, ahol az előre lefoglalt, vagyis regisztrált helyekre is átvehetők majd a jegyek. Az egyéni sportágakban külön lehet a délelőtti eseményekre és külön a délutáni döntőkre jegyet igényelni, míg a csapatsportágakban minden meccsre külön lehet belépőt foglalni, személyenként négy darabot.

A Győri Balett táncosai az EYOF formaruháiban
Fotó: O. Jakócs Péter

A Győri Balett táncosai bemutatták az EYOF formaruháit, amelyek Tánczos Anita divattervező munkái. A férfi elegáns öltözék egy modern szabású, „viharos tengerkék” színű öltöny. A casuel öltözék camel színű sportzakó. A női elegáns öltözéket „tiszta égbolt kék” ujjatlan blézer és nadrág alkotja. A díjátadó ruha vonalvezetését „Győr, a folyók városa” inspirációja adja. A mély királykék szín a víz és az esemény előkelőségét hivatott hangsúlyozni.

Kényelmes és praktikus
Fotó: O. Jakócs Péter

A résztvevők a sportos viselet és az önkéntes öltözet megálmodott terveinek várható megjelenését is láthatták, emellett pedig bemutatták az elegáns formaruhához tartozó egyedi cipőket, amelyeket a nemzetközileg ismert divatmárka, a Cango & Rinaldi tervezett.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.