EUR: 323,36 Ft
CHF: 287,32 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Egyéb Salgótarján

A hétvégén Salgó 2017 Rally!

Április 29–30-án Salgótarjánban rendezik meg Magyarország 2017. évi országos ralibajnokságának 2. futamát a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség versenyrendszerének részeként. Szombat estétől vasárnap estig összesen 150 autó fordul majd meg városunkban a prológon és a város körüli pályákon.

A Salgó Rallyn a versenytáv összesen 349,95 kilométer lesz, nyolc gyorsasági szakasszal, kizárólag aszfaltos felületen. A szervezők hetven autót várnak az országos ralibajnokság (ORB) mezőnyébe, továbbá a másodosztály és az amatőr mezőny is színesíteni fogja a „fellépők” palettáját. Az ORB autósai Ózdon kezdik a hétvégét, majd szombaton a nap végén települnek át Salgótarjánba és a vasárnapot töltik a város környékén.


A Salgó Rally prológja április 29-én, szombaton 15.45 órakor kezdődik a belváros főutcáján. Vasárnap reggeltől estig bőgnek majd a motorok az olyan nagy múltú „pályákon”, mint a Salgótarján–Vizslás futam, a Zagyvaróna–Cered szakasz és a Sámsonháza–Nagykeresztúr közötti aszfalt.

Raliautók fognak versenyezni a belváros főutcáján

Újra együtt szurkolhatunk a legjobbaknak!

Tavaly a díjazottak így örültek. Most a hétvégén újra felbőgnek a motorok Salgótarjánban

Tavaly a díjazottak így örültek. Most a hétvégén újra felbőgnek a motorok Salgótarjánban

Kapcsolódó Cikkek

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.