2019. február 22., péntek
Gerzson

Extra

Ellopta a show-t Nagy Bandó elől kislánya

Meghökkentő családi titkokról mesélt Nagy Bandó András és kislánya, Gvendolin az Esti Frizbi Hajdú Péterrel című show-műsor felvételén. A humorista a közelmúltban egy óvodai előadást tartott a Rómeó és Júliáról, azonban otthonukban egy ennél pikánsabb könyv került a kislánya kezébe.

Először lépett fel együtt Nagy Bandó András és második házasságából született kislánya, a hétéves Gvendolin. Az idén hetvenéves komikus örökmozgó gyermeke édesapja humorát és energikusságát is örökölte, ha véleménynyilvánításról van szó. A humorista egy vicces esetet is megosztott az Esti Frizbi nézőivel.


– Az oviban tartottam egy verses irodalmi előadást, ahol viccesen felidéztük a gyerekekkel Rómeó és Júlia történet. Az erkélyjelenetet adtuk elő, valahogy így: Ó, Rómeó, te vagy az! Nem a villanyszerelő! Megkaptad az SMS-em? – nevetett a humorista, majd hozzáfűzte: – Egyik nap Gvendolin bent volt a szobámban, és arra lettem figyelmes, hogy egy szép, bőrkötésű Káma-szútrát talált a polcomon, majd megkérdezte tőlem: apa, ebben benne van a Rómeó és Júlia? – osztotta meg az Esti Frizbi közönségével Nagy Bandó.

Kislánya, Gvendolin számos titkot mesélt el a családjáról, például hogy mindennap édesapja készíti a reggelit, viszont nem szereti apát a tévében látni, mert akkor távol van. Azonban egy ennél is meghatóbb vágyát is elárulta a nézőknek: csak ritkán tud találkozni unokahúgával, Nagy Bandó korábbi házasságából született lánya, Nagy Natália gyermekével, Hannával.


– Jóban vagyunk Natival, csak nem engedi meg, hogy átjöjjön hozzánk Hanna, pedig már megterveztük, hogy elmegyünk együtt a kedvenc játszóházunkba – mesélte  a közönségnek a kislány, majd édesapja vette át a szót.

– Egyik éjjel kiment Gvendolin a mosdóba, majd amikor visszajött, elkezdett sírni, mert hiányzott neki Hanna. Sajnos nem lakunk közel egymáshoz, de igyekszünk minél többször együtt lenni – fűzte hozzá a humorista.

Gvendolin egyébként nem mindennapi interjúalanynak bizonyult. A kislány eleinte nem titkolta, hogy a felvétel helyett szívesebben majszolna fagyit egy játszóházban, kis idő múlva azonban fordult a kocka, a kis Gvendolin feloldódott, és be nem állt a szája a műsor alatt, amit vasárnap este láthatnak a nézők az ATV-n.

– Ez most már az én műsorom – pattant fel a kislány, és intette csendre az édesapját, aki a felvétel nagy részében hétéves lánya fegyelmezésével volt elfoglalva.

Fotó: Mészáros Diána

Gvendolin
Fotó: Mészáros Diána

Fotó: Mészáros Diána

Fotó: Mészáros Diána

Kapcsolódó Cikkek

  • A műsorvezetők is dalra fakadnak A Dal 2019 döntőjében

    A műsorvezetők is dalra fakadnak A Dal 2019 döntőjében

    Döntőjéhez érkezett A Dal 2019: szombaton kiderül, melyik lesz Magyarország legjobb dala. A Duna Televízió dalválasztó showjának döntőjében vendégként fellép az AWS és duettet ad elő a két műsorvezető – közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóosztálya pénteken az MTI-vel.

  • Hugh Jackman Guinness-világrekorder

    Hugh Jackman Guinness-világrekorder

    Az ausztrál színész először 2000-ben tűnt fel Farkas szerepében az X-Men – A kívülállók című moziban, ami annyit tesz, hogy Hugh Jackman 16 éven keresztül bújt sikeresen Rozsomák bőrébe a 2017-es Logan című filmmel bezárólag.