2018. július 21., szombat
Dániel, Daniella

Egyéb XXII.kerület

A Leányka ovira szavaztak a legtöbben!

A Leányka Tagóvoda lett 2016-ban az Év Óvodája. A versenyt a Promontor Televízió hirdette meg Budafok-Tétény 14 tagóvodájának. A közösségépítő kezdeményezés felhívására egy hónap alatt több ezer szülő és nagyszülő szavazott a legnagyobb közösségi oldalon kedvenc ovijára.

A Leányka Tagóvoda toronymagasan, 462 szavazattal nyerte meg a versenyt. Az ünnepélyes átadón a Füles csoport tavaszköszöntő műsorral kedveskedett a vendégeknek, majd a köszöntések után a Süni csoport harangjátékához csatlakoztak a vendégek.

Jó együtt énekelni

A Promontor Televíziós az önkormányzat által felajánlott 105 ezer forintos nyereményhez az óvoda Csillagszemű Alapítványa is hozzájárult, melyből még egy együttműködési készséget fejlesztő ejtőernyőt is vásároltak a pedagógusok a bobocar játékautók és logikai társasjátékok mellé.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.