2018. március 20., kedd
Klaudia,

Egyéb XXII.kerület

A Leányka ovira szavaztak a legtöbben!

A Leányka Tagóvoda lett 2016-ban az Év Óvodája. A versenyt a Promontor Televízió hirdette meg Budafok-Tétény 14 tagóvodájának. A közösségépítő kezdeményezés felhívására egy hónap alatt több ezer szülő és nagyszülő szavazott a legnagyobb közösségi oldalon kedvenc ovijára.

A Leányka Tagóvoda toronymagasan, 462 szavazattal nyerte meg a versenyt. Az ünnepélyes átadón a Füles csoport tavaszköszöntő műsorral kedveskedett a vendégeknek, majd a köszöntések után a Süni csoport harangjátékához csatlakoztak a vendégek.

Jó együtt énekelni

A Promontor Televíziós az önkormányzat által felajánlott 105 ezer forintos nyereményhez az óvoda Csillagszemű Alapítványa is hozzájárult, melyből még egy együttműködési készséget fejlesztő ejtőernyőt is vásároltak a pedagógusok a bobocar játékautók és logikai társasjátékok mellé.

Kapcsolódó Cikkek

  • Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

  • Kisdiákok nagy szavalása

    Kisdiákok nagy szavalása

    Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.