2017. november 21., kedd
Olivér

Külföld

A nap képe: Botcsinálta szabadstrand

A brutális erővel tomboló orkán után az árvíz is megnehezíti az ausztrál emberek életét. Az átvonuló viharfront utáni áradások miatt tízezreket kellett evakuálni az otthonukból.

Ám vannak néhányan, akik a rosszban is megtalálják a jót. A vihar elvonultával ez a család úgy gondolta, ha már ennyi víz hömpölyög az utcákon, kihasználják a természet adta lehetőségeket, és a házuk előtt strandolnak.

/Fotó: EPA/DAN PELED AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

/Fotó: EPA/DAN PELED AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

/Fotó: EPA/DAN PELED AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Meztelenül vásárolt farmert a csinos modell – Videó!

    Meztelenül vásárolt farmert a csinos modell – Videó!

    A Baltimore melletti Towson bevásárlóközpontjának vendégeinek lesett az álla, amikor hosszas szemrevételezés után rájöttek, hogy a nagy feltűnést keltő bombázó divatos, rongyos farmere és pólója érzéki csalódás, egy tangán kívül csak némi festék takarja a testét.

  • Durván megcáfolták Soros hazugságát

    Durván megcáfolták Soros hazugságát

    Megjelent a Soroshoz közel álló politico.eu-n egy lista Brüsszel politikáját legbefolyásosabban alakító nőkről, amelyen az ötödik helyet csípte meg Soros alapítványának európai ügyekért felelős igazgatója, eggyel megelőzve egy uniós biztost, aki amúgy szintén Soros embere, miközben Soros szerint szó sincs arról, hogy beleszólna az európai ügyek menetébe.