EUR: 322,88 Ft
CHF: 276,73 Ft
2018. július 17., kedd
Endre, Elek

Külföld

A nap képe: Botcsinálta szabadstrand

A brutális erővel tomboló orkán után az árvíz is megnehezíti az ausztrál emberek életét. Az átvonuló viharfront utáni áradások miatt tízezreket kellett evakuálni az otthonukból.

Ám vannak néhányan, akik a rosszban is megtalálják a jót. A vihar elvonultával ez a család úgy gondolta, ha már ennyi víz hömpölyög az utcákon, kihasználják a természet adta lehetőségeket, és a házuk előtt strandolnak.

/Fotó: EPA/DAN PELED AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

/Fotó: EPA/DAN PELED AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

/Fotó: EPA/DAN PELED AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Zuhanórepülésben a Netflix

  Zuhanórepülésben a Netflix

  Miután a vártnál kevésbé nőtt a Magyarországon is jelen lévő amerikai Netflix internetes tartalomszolgáltató felhasználóinak száma a második negyedévben, zuhant a cég árfolyama a New York-i tőzsdén.

 • Íme Putyin és Trump nyilatkozata a csúcstalálkozóról

  Íme Putyin és Trump nyilatkozata a csúcstalálkozóról

  Ne hagyjuk, hogy országaink viszonya az amerikai vizsgálatok foglya legyen – mondta a többi között Vlagyimir Putyin orosz elnök a Fox televíziónak a Donald Trump amerikai elnökkel tartott csúcstalálkozója után, még Helsinkiben adott, az Egyesült Államokban hétfőn elhangzott interjújában.

 • Turistahajóra zuhant a vulkánból kiömlő láva

  Turistahajóra zuhant a vulkánból kiömlő láva

  A Hawaii Nagy Szigetén (Big Island) tomboló Kilauea vulkán lávakitörése egy turistahajóra zuhant hétfőn, a helyi hatóságok – korábbi jelentésüket módosítva – azt közölték, hogy 23-an sérültek meg.