EUR: 311,27 Ft
CHF: 270,43 Ft
2018. február 17., szombat
Donát

Extra

A nap képe: Mesés szabadesés Smith módra

Aki próbálta, azt tudja, hogy az ejtőernyőzés olyan extrém sport, amelynek űzése során szinte biztos, hogy az ugrás pillanatában testünk minden porcikáját elönti az adrenalin.

Nos, úgy tűnik, hogy Will Smith is ennek a leírhatatlan élménynek a részese akart lenni, hiszen a híres hollywoodi színész Dubajban egy tandemugrás alkalmával a mélybe vetette magát több ezer méteres magasságból. Arckifejezése mindent elárul az élményről.

/Fotó: Profimedia, Xposurephotos

Kapcsolódó Cikkek

 • Összeköltözik a Seven tagjaival Fodor Zsóka

  Összeköltözik a Seven tagjaival Fodor Zsóka

  Visszakapja régi szerepét Fodor Zsóka. A Barátok közt egykori házmestere ismét ebben a karakterben tűnik fel, ezúttal azonban a képernyő helyett az év egyik legnagyobb szuperprodukciójában, az április 12-én az Arénában rendezett Seven koncerten láthatja a közönség.

 • Azonnal meg kellett műteni Lópicit

  Azonnal meg kellett műteni Lópicit

  Úgy tűnik, Szilágyi István kálváriája folytatódik, mióta fia hét hónap után szabadult az előzetesből. Az ország Lópicije megint kórházba került, ugyanis súlyos sérülést szenvedett otthonában.

 • Sarka Kata magasra tette a lécet Hajdúnál

  Sarka Kata magasra tette a lécet Hajdúnál

  Hajdú Péter már másfél éve él külön feleségétől, Sarka Katától. A műsorvezetőt azóta több nővel is szóba hozták, de ő állítja, még mindig szingli, és úgy éli mindennapjait, mint egy húszéves.