EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Extra

A Sugarloafban folytatja az Operettből kirúgott Muri Enikő!


A Sugarloaf együttes új énekesnője Muri Enikő lett, így a rajongók mostantók kezdve vele találkozhatnak a koncerteken. A zenekar és Nkuya Sonia barátsággal váltak el.

A csapat motorja, Tóth Szabi úgy gondolja, hogy Enikővel egy ugyanolyan, de mégis más, újjászületett Sugarlaof-ot láthatnak majd a rajongók.


– Az újjászületést szó szerint érthetjük, hiszen Enikő csatlakozása előtt már megszületett bennem a gondolat, hogy megbeszélem a fiúkkal, egy ideig most az egyéb projekjeinkre koncentráljunk, én például a filmezésre – mondta Szabi. – Sonia nagyon tehetséges és jól kijöttünk egymással, de anyai teendői miatt nagyon elfoglalt volt és a földrajzi távolság is többször megnehezítette a gördülékeny munkát. Szeretettel, barátsággal váltunk el. A folytatás gondolata akkor érlelődött meg bennem, amikor Enikő meggyőzött, ne dobjuk ki az ablakon az elmúlt 22 év munkáját, eredményeit, sikereit és felvetette, ő nagyon szívesen lenne a Sugarloaf új énekesnője. Először meglepődtem, hiszen Enikő karrierje nélkülünk is szárnyal, de végül belevágtunk ebbe az érdekes, közös kalandba.
Muri Enikő nagyon boldog, hogy a csapat „frontasszonya” lehet, igazi kihívásnak érzi új szerepét és biztos benne, hogy egy teljesen új oldalát tudja megmutatni a rajongóinak és a Sugarloaf közönségének is.

– Sokat beszélgettünk Tóth Szabival az elmúlt időszakban és meggyőztem őt a megújulásról – mesélte Enikő is. – Mindig nagyon tetszettek a zenekar dalai, és most úgy érzem, ezzel egy új korszak kezdődik az életemben.
Annyi bizonyos, Enikő életében valóban sok változás lesz, hiszen mint az köztudott, nemrég távoznia kellett a Budapesti Operettszínházból, mert igent mondott a TV2 Ázsia Express című műsorára, amely miatt egy hónapig külföldön kell majd tartózkodnia. Ezalatt az idő alatt a zenekarnak is nélkülöznie kell majd őt, de még utazása előtt élőben is bemutatkozik a közönségnek április 28-án, Komáromban.


Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.