EUR: 322,72 Ft
CHF: 286,69 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb Érd

A természet szépségei

Múlt pénteken nyílt meg Kércz Tibor fotóművész természetfotó-kiállítása az Érdi Galériában.

Aki rendszeres látogatója a helyszínnek, emlékezhet rá, hogy az elmúlt évben jazz-fotók színesítették az Érdi Jazzfesztivál és az Érdi Napok palettáját, előtte pedig Arató Zsolt fényekből, árnyakból, kompozíciókból szőtt alkotásait láthattuk az Érdi Galériában.


Kércz Tibor a Természetes szépségek címet adta a tárlatnak, és látva az alkotásokat, ezzel a szemlélő egyet is érthet, hiszen valóban szépségeket látunk a falakon – organikus világunk csodáit megragadva egy fényképezőgép és az alkotó szűrőjén keresztül.

A képek alkotója, Kércz Tibor szívesen egészítette ki az egyes műveket némi magyarázattal

Az 1960-ban született érdi művész szabadidejének nagy részét hazánkban és a nagyvilágban is a természetben tölti, keresve-kutatva azokat a különleges témákat, varázslatos pillanatokat, amelyeket objektívjén keresztül keretbe rögzíthet. Nyitott a természetfotózás kreatív technikáira, az esztétikus megközelítésre, látásmódra.

A tárlatot Eifert János fotóművész nyitotta meg és tartott szakszerű tárlatvezetést

A kiállítást Eifert János fotóművész nyitotta meg és tartott tárlatvezetést a nagyszámú érdeklődőnek.

A kiállítás április 22-ig tekinthető meg az Érdi Galériában.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.