EUR: 313,29 Ft
CHF: 272,21 Ft
2018. február 23., péntek
Alfréd

Egyéb Érd

A természet szépségei

Múlt pénteken nyílt meg Kércz Tibor fotóművész természetfotó-kiállítása az Érdi Galériában.

Aki rendszeres látogatója a helyszínnek, emlékezhet rá, hogy az elmúlt évben jazz-fotók színesítették az Érdi Jazzfesztivál és az Érdi Napok palettáját, előtte pedig Arató Zsolt fényekből, árnyakból, kompozíciókból szőtt alkotásait láthattuk az Érdi Galériában.


Kércz Tibor a Természetes szépségek címet adta a tárlatnak, és látva az alkotásokat, ezzel a szemlélő egyet is érthet, hiszen valóban szépségeket látunk a falakon – organikus világunk csodáit megragadva egy fényképezőgép és az alkotó szűrőjén keresztül.

A képek alkotója, Kércz Tibor szívesen egészítette ki az egyes műveket némi magyarázattal

Az 1960-ban született érdi művész szabadidejének nagy részét hazánkban és a nagyvilágban is a természetben tölti, keresve-kutatva azokat a különleges témákat, varázslatos pillanatokat, amelyeket objektívjén keresztül keretbe rögzíthet. Nyitott a természetfotózás kreatív technikáira, az esztétikus megközelítésre, látásmódra.

A tárlatot Eifert János fotóművész nyitotta meg és tartott szakszerű tárlatvezetést

A kiállítást Eifert János fotóművész nyitotta meg és tartott tárlatvezetést a nagyszámú érdeklődőnek.

A kiállítás április 22-ig tekinthető meg az Érdi Galériában.

Kapcsolódó Cikkek

 • Sminkbemutató szép lányokkal

  Sminkbemutató szép lányokkal

  Ahogy arra számítani is lehetett, a jelentős szakmai és közönségvisszhangot keltett, nemrég lezajlott, érdi rendezésű Pest Megye Szépe verseny döntőjében szereplő hölgyek sorra kapják a felkéréseket a szépségipar különféle területeiről.

 • A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette a világ első barlangrajzait – állapította meg egy nemzetközi kutatócsoport, amely elsőként talált meggyőző bizonyítékot arra, hogy a neandervölgyieknek a Homo sapienshez hasonló művészi érzékük lehetett.

 • Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Az Európai Unió tengeri határát ugyanúgy meg kell védeni, mint ahogy Magyarország is képes volt arra, hogy megvédje az EU külső, szárazföldi határát – mondta el telefonon az MTI-nek pénteken Máltáról Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.