2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Egyéb Pécs

A vérüket adták a 30Y-ért

Ellepték a fiatalok a Pécsi Regionális Vérellátó Központot. Az ok igen egyszerű: Beck Zoli biztatott mindenkit, hogy adjon vért!

– Általában az első véradók fiatalok, akik, reméljük, hallgatnak popzenét és talán 30Y-t is. Szóval nagy örömmel találtuk ki, hogy csinálunk egy ilyen rendhagyó véradó akciót, ami szerencsére tavaly már jól sikerült – mesélte Beck Zoli. Idén a zenekar összes hangszerét is elvitték a véradásra, így koncerttel is kedveskedtek a donoroknak a fiúk.

A 30Y-tól egyébként nem áll messze a jótékonykodás. Pár éve a Hortobágyi Nemzeti Parkkal fogtak össze, hogy megsokszorozzák a természetvédelmi őr programba jelentkező fiatalok számát, ami annyira sikeres lett, hogy mára már felvételit is hirdetnek ide.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.