EUR: 325,71 Ft
CHF: 279,68 Ft
2018. július 22., vasárnap
Magdolna

Egyéb Békéscsaba

Ádámok és Évák

Az idén is megrendezték a Jókai Színházban az Ádámok és Évák Ünnepét, amelyen középiskolás diákok mutatták be, mire képesek. Ebben az évben a fiatalok William Shakespeare darabjaiból választottak különböző részleteket, ezeket mutatták be a teátrum nagyszínpadán a családok, a barátok és természetesen a zsűri előtt.

Az előadásokat Lenkefi Zoltán, a Napsugár Bábszínház igazgatója, Túriné Kovács Márta, a békéscsabai polgármesteri hivatal oktatási és közművelődési osztályának vezetője, dr. Farkas Wellmann Éva költő, kritikus, a BárkaOnline szerkesztője, valamint Kerekes Judit koreográfus értékelte.

Fotó: Fekete Róbert

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.