EUR: 317,58 Ft
CHF: 280,03 Ft
2019. február 24., vasárnap
Mátyás

Egyéb Békéscsaba

Ádámok és Évák

Az idén is megrendezték a Jókai Színházban az Ádámok és Évák Ünnepét, amelyen középiskolás diákok mutatták be, mire képesek. Ebben az évben a fiatalok William Shakespeare darabjaiból választottak különböző részleteket, ezeket mutatták be a teátrum nagyszínpadán a családok, a barátok és természetesen a zsűri előtt.

Az előadásokat Lenkefi Zoltán, a Napsugár Bábszínház igazgatója, Túriné Kovács Márta, a békéscsabai polgármesteri hivatal oktatási és közművelődési osztályának vezetője, dr. Farkas Wellmann Éva költő, kritikus, a BárkaOnline szerkesztője, valamint Kerekes Judit koreográfus értékelte.

Fotó: Fekete Róbert

Kapcsolódó Cikkek

  • Tollaslabdában is jók az érdiek

    Tollaslabdában is jók az érdiek

    Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

  • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

    Újra Zalaegerszegre jön az Omega

    Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.