2018. december 10., hétfő
Judit

Extra

Aggódnak barátai Törőcsik Mariért

Ahogy arról a Lokál is beszámolt, decemberben sürgős kivizsgálásra kórházba került a színésznő, de nem sokra rá haza is engedték. Januárban ismét kórházban volt, akkor saját bevallása szerint egy kis gyengeség miatt infúziót kapott, most pedig ismét kórházban ápolják a 81 éves színésznőt.

Szerepeit a Nemzeti Színházban egy ideje már mások vették át, biztosat senki sem tud az állapotáról, mert nem szívesen beszél róla. A napokban a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész-rendező Jordán Tamás meglátogatta a gyengélkedő művésznőt. „Éppen Maritól jövök, meglátogattam. Most is kórházban van Szombathelyen” – zárta rövidre a választ a Blikk érdeklődésére a színházigazgató.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Élvezi a szinglilétet Rippel Feri

    Élvezi a szinglilétet Rippel Feri

    Nem rég robbant a hír, hogy 9 hónap után szakított Rippel Feri és 26 évvel fiatalabb barátnője, Viki. Az artista a pletykák ellenére egy percig sem szomorkodik, élvezi szingli élete minden egyes percét, hisz számos új kihívás vár még rá az év hátralevő részében.

  • Adócsalás miatt eljárás indul Shakira ellen

    Adócsalás miatt eljárás indul Shakira ellen

    Adócsalás miatt eljárást indít Shakira ellen a barcelonai ügyészség, mert 2012 és 2014 között elmulasztott befizetni 14,5 millió euró adót, annak ellenére, hogy a hatóságok szerint ezekben az években spanyolországi lakosnak számított – értesült pénteken az El País című spanyol lap.