EUR: 311,03 Ft
CHF: 265,36 Ft
2018. március 18., vasárnap
Sándor, Ede

Egyéb IV.kerület

Akadálymentesítik a vasútállomást

Erre az épületre rá is fér a felújítás

Április 4-én óriási felújítás és akadálymentesítés kezdődött az Újpest-Városkapunál lévő vonatmegállóban, illetve az aluljáróban.

A felújítás kapcsolódik a Budapest-Esztergom vasútvonal villamosításához és felújításához. Április és augusztus között Újpest megállóhelynél dolgoznak majd a munkagépek. A MÁV peronja és a metró között két lift lesz, valamint zajárnyékoló fal is épül. A por- és zajterhelés csökkentése érdekében a munkaterületet lehatárolják, az ideiglenes gyalogosforgalom- terelések idején a kihelyezett táblák nyújtanak segítséget a közlekedésben. A munkálatokat hétköznap reggel fél nyolc és este hat, míg szombaton reggel nyolc és délután három óra között végzik, így a környéken lakók esti pihenését nem zavarják.


Kapcsolódó Cikkek

 • Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

 • Kisdiákok nagy szavalása

  Kisdiákok nagy szavalása

  Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.

 • Jön a Blues Brother show!

  Jön a Blues Brother show!

  Megtartották az olvasópróbáját a The Blues Brothers – The Hungarian show című produkciónak a Soproni Petőfi Színházban.