EUR: 323,01 Ft
CHF: 286,74 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Program

Álomcukit nyit a nézőknek Havas Dóra

Havas Dóra megsüti az álmait, és erre a nézőket is megtanítja. A népszerű gasztroblogger legújabb műsorában azoknak az édességeknek az elkészítését mutatja be, melyek a legkedvesebbek számára. Április 15-én a TV Paprikán indul a “Havas Dóra: Álmaim cukrászdája”.

Az otthoni sütés fortélyai, okos tippek és villámreceptek a TV Paprika legújabb, sajátgyártású műsorában. Április 15-től hétvégente – szombaton és vasárnap – dupla részekkel, 15:00-tól indul a “Havas Dóra: Álmaim cukrászdája”.


Havas Dóra süteményes műsorában olyan édességek elkészítését mutatja meg profiknak és kezdőknek egyaránt, amelyek az ő álom cukrászdájában mindig ott lennének a kínálatban. A receptek mellett Dóra most is számtalan apró trükköt, praktikát mutat, amikkel még azokat is meggyőzi arról, hogy sütni muszáj, akik eddig meg sem merték próbálni.

Az Álmaim cukrászdájából kiderül, hogy mindent meg lehet otthoni körülmények között sütni. A hagyományos, családi receptek mellett azokba a francia és amerikai süteményekbe is érdemes belevágni, amelyekről legtöbbünk azt gondolja, szinte lehetetlen elkészíteni.

–        A műsor azért ezt a címet kapta, mert az egész életem egy képzeletbeli cukrászda: nagyon szeretek sütni, megnyugtat, kényeztet a sütés és a sütievés is. Ennek ellenére, egyáltalán nem szeretnék cukrászdát nyitni, szeretem azt, hogy számomra ez nem kényszer vagy kötelező feladat, hanem igazi élmény – árulta el Dóra.

Árpilis 15-től sütésre fel Havas Dórával, hogy mindenki elkészíthesse saját álomcukrászdájának kínálatát, a saját konyhájában.

Kapcsolódó Cikkek