EUR: 334,79 Ft
CHF: 306,51 Ft
2019. november 13., szerda
Szilvia

Belföld

Transzvesztitával találkozott Vona Gábor

Terry Black kész tanúkkal bizonyítani korábbi kijelentését, miszerint Vona Gábornak, a Jobbik elnökének voltak meleg kapcsolatai. Az előadóművész még hétfő este, a Tények műsorában beszélt arról, hogy egy jobbikos vállalkozó ötmillió forinttal meg akarta vesztegetni, hogy vonja vissza amit Vonáról mondott.

Terry Black és Vona Gábor

Terry Black nem a vakvilágba beszélt, amikor nyilvánosságra hozta, hogy Vona Gábor korábban rendszeresen járt olyan találkozókra, ahol kapcsolatba került melegekkel. Most egy tanút is állított, aki a Tények kedd esti műsorában meg is szólalt.

– Vona Gábor úrral a Lokál nevű bárban találkoztam először Budapesten a Kertész utcában – mondta a TV2-nek a transzvesztita Amanda Elstak, aki hetente, kéthetente találkozott annak idején a Jobbik elnökével.
A művész egyébként a Magyar Toleranciadíj, a Magyar Jótékonysági Díj, a Magyar AIDS Gála megálmodója és az Összefogás a Toleranciáért Alapítvány elnöke, korábban Gyurcsány Ferencet és feleségét, Dobrev Klárát is kitüntette Magyar Toleranciadíjjal. Az origo.hu szerint Amanda Elstak nyíltan vállalja, hogy liberális politikai nézeteket képvisel. 2015. június 1-jétől a Magyar Liberális Párt, Egyenlő Bánásmód Munkacsoport tagja. Civil munkájában alternatív gyógyítóként és transzszexológusként tevékenykedik.

Tavaly Vona Gábor még büszke heteroszexuálisnak mondta magát, miután Terry Black a Tényeknek mesélt a pártelnök múltjáról. Vonát a Tények most megkérdezte, továbbra is állítja-e, hogy soha nem találkozott Terry Blackkel. Vona ezt továbbra is tagadja.


– Rettenetesen méltatlannak érzem, hogy ez újra és újra előkerül, és ennyit tudok ezzel kapcsolatban mondani, ugye a bíróságon feljelentést tettem, bízom abban, hogy a bíróság előbb-utóbb ennek az ügynek a végére pontot tesz és az ország valódi problémáival tudunk foglalkozni – mondta Vona Gábor.
Terry Black azonban nem hátrál meg, továbbra is kitart állításai mellett, a Tényeknek azt mondta: bizonyítékokkal, tanúkkal tudja alátámasztani igazát. Az egyik tanú a már említett Amanda Elstak. Terry Black azt mondja: ha Vona Gábor ügyvédjei megidézik a bíróságra, el fog oda menni és bebizonyítja állításai igazát.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Karácsony Gyurcsány bábja

  Karácsony Gyurcsány bábja

  Karácsony Gergellyel a jövő helyett azok tértek vissza, akik a múltat akarják visszatalicskázni, a pénzt pedig ki – jelentette ki Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára az Országgyűlésben hétfőn.

 • Autós no-go zónákat hozna létre Karácsony

  Autós no-go zónákat hozna létre Karácsony

  Karácsony Gergely főpolgármester alacsony károsanyag-kibocsátású zónákat hozna létre Budapesten, ami a kijelölt területeken a gépjárművek nagy részének kitiltását jelentené – számolt be róla a Magyar Nemzet.

 • Gyárfás: Sajnálom Fenyőt

  Gyárfás: Sajnálom Fenyőt

  Kedden zajlott a Fenyő János meggyilkolásával kapcsolatos előkészítő tárgyalás, ahol Gyárfás Tamást felbújtóként hallgatta ki a Fővárosi Törvényszék.

 • Megdőlt az idei beruházási rekord

  Megdőlt az idei beruházási rekord

  Az idén már megdőlt a beruházási rekord, október végéig 62 nagy beruházásról kötöttek megállapodást, ami 9682 új munkahelyet jelent, ehhez a kormány 129 milliárd forint készpénztámogatást biztosított -közölte Szijjártó Péter  külügyminiszter.