2018. március 20., kedd
Klaudia,

Belföld

Átlag felett emelkedik a panellakások ára

Átlag felett emelkedik a panellakások ára – írja szombati számában a Magyar Nemzet.

Rutai Gábor, a Duna House ingatlanforgalmazó cég elemzési vezetője a lapnak elmondta, hogy az iparosított technológiával épült budapesti otthonok nagyobb mértékben drágultak, mint az egyéb típusú ingatlanok.

Példaként említette, hogy a gazdasági válság előtt, 2008-ban a 10 millió forintot érő téglaépítésű otthon ára 2013-ra 9 millió forintra csökkent, majd mostanra 12,5 millió forintra emelkedett, addig egy 2008 előtt 10 millió forintot érő panel ára 2013-ra 7,7 millió forintra zuhant, majd 15,5 millió forintra emelkedett.

A panellakások árszintje az utóbbi néhány évben gyakorlatilag megduplázódott, így a legnagyobb hozamot az elmúlt években ez az ingatlantípus hozta – írja a Magyar Nemzet.

Kapcsolódó Cikkek

 • Lerészegezte Gyurcsányt az LMP-s

  Lerészegezte Gyurcsányt az LMP-s

  Lerészegezte a hétvégi ellenzéki megbeszélésen vendéglátóit, vagyis a Demokratikus Koalíció vezetőit, Gyurcsány Ferencet és Molnár Csabát Vágó Gábor, az LMP tárgyalódelegációjának tagja.

 • Meg akarta vesztegetni a jobbikos az LMP-st

  Meg akarta vesztegetni a jobbikos az LMP-st

  Vesztegetési botrányba keveredett a Jobbik egyik vezető tisztségviselője. Az Origo birtokába került hangfelvételen Farkas Gergely, aki a kiskunhalasi egyéni kerületben indul, pénzt ajánlott az LMP-s Midi Melániának, hogy lépjen vissza.

 • Centrumkórház lesz a Heim Pál Gyermekkórház

  Centrumkórház lesz a Heim Pál Gyermekkórház

  Mintegy 26 milliárd forintból újul meg a Heim Pál Gyermekkórház az Egészséges Budapest Program keretében – közölte Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár a létesítményben tartott sajtótájékoztatóján a múlt héten.