EUR: 323,10 Ft
CHF: 286,87 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb XVIII.kerület

Átvették a hatalmat a diákok

A múlt héten egy napra diákok költöztek be az önkormányzat tanácstermébe. Ha pedig már ott voltak, felhívták a városrész vezetésének figyelmét több olyan dologra, ami szerintük fontos lehet.

Az Eötvös Loránd Általános Iskola küldöttei az intézmény udvarán lévő nyárfák virágzása által okozott kellemetlenségek miatt kérték az önkormányzat segítségét. A Darus Utcai Általános Iskola végzős diákjai a középiskolai előkészítők időpontjának a saját tanóráikkal való összehangolását szeretnék elérni, ugyanis az iskolában az utolsó óra mindössze 15 perccel az előkészítő kezdete előtt ér éget, és ennyi idő alatt nem lehet átérni az egyik intézményből a másikba. A Gloriett Sportiskolai Általános Iskola tanulói több parkolóhely kiépítését szorgalmazták − derül ki az önkormányzat beszámolójából.


Lehet, hogy pár év múlva ők lesznek a döntéshozók
( Fotó: Sáfár Tibor)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.