EUR: 322,88 Ft
CHF: 276,73 Ft
2018. július 17., kedd
Endre, Elek

Egyéb XVIII.kerület

Átvették a hatalmat a diákok

A múlt héten egy napra diákok költöztek be az önkormányzat tanácstermébe. Ha pedig már ott voltak, felhívták a városrész vezetésének figyelmét több olyan dologra, ami szerintük fontos lehet.

Az Eötvös Loránd Általános Iskola küldöttei az intézmény udvarán lévő nyárfák virágzása által okozott kellemetlenségek miatt kérték az önkormányzat segítségét. A Darus Utcai Általános Iskola végzős diákjai a középiskolai előkészítők időpontjának a saját tanóráikkal való összehangolását szeretnék elérni, ugyanis az iskolában az utolsó óra mindössze 15 perccel az előkészítő kezdete előtt ér éget, és ennyi idő alatt nem lehet átérni az egyik intézményből a másikba. A Gloriett Sportiskolai Általános Iskola tanulói több parkolóhely kiépítését szorgalmazták − derül ki az önkormányzat beszámolójából.


Lehet, hogy pár év múlva ők lesznek a döntéshozók
( Fotó: Sáfár Tibor)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

    Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

    Egy év után befejeződött a Ligetsor felújítása. Az útszakaszon a teljes pályaszerkezetet cserélni kellett, az út alatt fekvő hatalmas, közel száz éves víznyomócsővel együtt.

  • Nagy értékek a kiskertekben

    Nagy értékek a kiskertekben

    Gyümölcstermesztés iránt érdeklődőknek tartottak nyílt napot a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Gyümölcstermesztési Kutatóintézetében, Érden, az Elvira majorban.