EUR: 311,04 Ft
CHF: 265,78 Ft
2018. március 18., vasárnap
Sándor, Ede

Egyéb XVIII.kerület

Átvették a hatalmat a diákok

A múlt héten egy napra diákok költöztek be az önkormányzat tanácstermébe. Ha pedig már ott voltak, felhívták a városrész vezetésének figyelmét több olyan dologra, ami szerintük fontos lehet.

Az Eötvös Loránd Általános Iskola küldöttei az intézmény udvarán lévő nyárfák virágzása által okozott kellemetlenségek miatt kérték az önkormányzat segítségét. A Darus Utcai Általános Iskola végzős diákjai a középiskolai előkészítők időpontjának a saját tanóráikkal való összehangolását szeretnék elérni, ugyanis az iskolában az utolsó óra mindössze 15 perccel az előkészítő kezdete előtt ér éget, és ennyi idő alatt nem lehet átérni az egyik intézményből a másikba. A Gloriett Sportiskolai Általános Iskola tanulói több parkolóhely kiépítését szorgalmazták − derül ki az önkormányzat beszámolójából.


Lehet, hogy pár év múlva ők lesznek a döntéshozók
( Fotó: Sáfár Tibor)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

  • Kisdiákok nagy szavalása

    Kisdiákok nagy szavalása

    Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.