2017. november 22., szerda
Cecília

Belföld

„Az ellenzéki pártok természetesen Soros oldalán vannak!”

A mandiner ellátogatott a Soros-párti tüntetésre, és megpróbálta angolul elmagyaráztatni a tüntetésen felbukkanó ellenzéki politikusokkal, hogy miért vettek részt a rendezvényen. Lendvai Ildikó összefoglalta a dolgok lényegét.

A szocialista Lendvai Ildikó lelkesen elmagyarázta a Kossuth téren angolul, hogy ez nem csak a Soros-egyetem ügye, majd őszintén felfedte a baloldal álláspontját:

„Az ellenzéki pártok természetesen Soros oldalán vannak.”

Ehhez a vallomáshoz már nincs is mit hozzátenni – azaz Gyurcsányilag pontosítva – Nem Ildikó, mást már nem kell mondani.

A portál több ellenzéki politikust is megpróbált szóra bírni angolul, ám sok esetben nem jártak sikerrel. Gréczy Zsolt nem akart külföldiül nyilatkozni,  Juhász Péter pedig zavartan tolmácsot kért.

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Zagyva tagadja a zsidózást

    Zagyva tagadja a zsidózást

    Rágalomnak tartja és visszautasítja az antiszemitizmus emlegetését Zagyva György Gyula annak a rádiófelvételnek a kapcsán, amiről a Lokál is beszámolt. A Mandiner írta meg elsőként, hogy a holokauszton nevetgélt és viccelődött társaival együtt a Jobbik volt parlamenti képviselője, akiről tegnap egy újabb kínos hangfelvétel került nyilvánosságra.

  • Tableteket tesztelnek a légi mentők

    Tableteket tesztelnek a légi mentők

    Negyven táblagépet szerzett be a Magyar Légimentő Nonprofit Kft., így elkezdhető a papíralapú dokumentáció kiváltása a légimentő-bázisokon – közölte a szervezet kedden az MTI-vel.