2018. március 17., szombat
Gertrúd, Patrik

Egyéb Hódmezővásárhely

Bagi Mátyás az otthonokba is betör!

Egy összefogás eredményeképpen hamarosan a televízió előtt is bárki tornázhat Bagi Mátyással. Kísérleti jelleggel, először Hódmezővásárhelyen, majd később esetleg országosan is elindul egy tévétorna, melyben a funkcionális edző mozgatja meg a nézőket.

Hamarosan indulnak az első tévétornaadások

Bagi Mátyás funkcionális tréner, a Vásárhelyi Televízió és a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ együttműködésében hamarosan elindulhat Vásárhely első tv-s tornája. Az egészségformáló műsor először a Vásárhelyi Televízió adásában lesz látható, majd interneten is közzéteszik. Olyan gyakorlatokat filmeznek le, amelyeket bárki otthon is meg tud csinálni.


Rókus Ákos, a VTV igazgatója felügyelte az első felvételeket

– Tudjuk, hogy nagyon sok ember szeretne az egészségéért tenni, de nem teheti meg anyagi helyzete, kevés szabadideje miatt, vagy csak nem mer lemenni az edzőterembe. Mi most szeretnénk ezt megfordítani, és az edzőtermet vinnénk el mindenkinek a nappalijába vagy a hálószobájába – mondta el Rókus Ákos, a Vásárhelyi Televízió igazgatója.

Az első lépéseket már rögzítették.

Az első próbaadás felvételeit már leforgatták. A VTV szakemberei odafigyeltek minden technikai beállításra, a tréner és családja pedig a tőlük megszokott profizmussal tűrték a kamerák kereszttüzét.


Bárki által végezhető mozdulatsorokat mutat be Bagi

– Ez a műsor kapcsolódna a vasárnapi ingyenes crosstraininghez is. Azok, akik még nem bátorkodtak ellátogatni vasárnapi tréningre, először otthon, a négy fal között szerethetik meg a mozgást. A lehető legegyszerűbb funkcionális mozgásformákat szeretném az embereknek megmutatni és szabályosan végrehajtatni – tudtuk meg Bagi Mátyástól.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

 • Kisdiákok nagy szavalása

  Kisdiákok nagy szavalása

  Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.

 • Jön a Blues Brother show!

  Jön a Blues Brother show!

  Megtartották az olvasópróbáját a The Blues Brothers – The Hungarian show című produkciónak a Soproni Petőfi Színházban.