EUR: 317,27 Ft
CHF: 279,84 Ft
2019. január 22., kedd
Artúr, Vince

Egyéb Hódmezővásárhely

Bagi Mátyás az otthonokba is betör!

Egy összefogás eredményeképpen hamarosan a televízió előtt is bárki tornázhat Bagi Mátyással. Kísérleti jelleggel, először Hódmezővásárhelyen, majd később esetleg országosan is elindul egy tévétorna, melyben a funkcionális edző mozgatja meg a nézőket.

Hamarosan indulnak az első tévétornaadások

Bagi Mátyás funkcionális tréner, a Vásárhelyi Televízió és a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ együttműködésében hamarosan elindulhat Vásárhely első tv-s tornája. Az egészségformáló műsor először a Vásárhelyi Televízió adásában lesz látható, majd interneten is közzéteszik. Olyan gyakorlatokat filmeznek le, amelyeket bárki otthon is meg tud csinálni.


Rókus Ákos, a VTV igazgatója felügyelte az első felvételeket

– Tudjuk, hogy nagyon sok ember szeretne az egészségéért tenni, de nem teheti meg anyagi helyzete, kevés szabadideje miatt, vagy csak nem mer lemenni az edzőterembe. Mi most szeretnénk ezt megfordítani, és az edzőtermet vinnénk el mindenkinek a nappalijába vagy a hálószobájába – mondta el Rókus Ákos, a Vásárhelyi Televízió igazgatója.

Az első lépéseket már rögzítették.

Az első próbaadás felvételeit már leforgatták. A VTV szakemberei odafigyeltek minden technikai beállításra, a tréner és családja pedig a tőlük megszokott profizmussal tűrték a kamerák kereszttüzét.

Bárki által végezhető mozdulatsorokat mutat be Bagi

– Ez a műsor kapcsolódna a vasárnapi ingyenes crosstraininghez is. Azok, akik még nem bátorkodtak ellátogatni vasárnapi tréningre, először otthon, a négy fal között szerethetik meg a mozgást. A lehető legegyszerűbb funkcionális mozgásformákat szeretném az embereknek megmutatni és szabályosan végrehajtatni – tudtuk meg Bagi Mátyástól.

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.