EUR: 322,91 Ft
CHF: 275,68 Ft
2018. július 16., hétfő
Valter

Egyéb Hódmezővásárhely

Bagi Mátyás az otthonokba is betör!

Egy összefogás eredményeképpen hamarosan a televízió előtt is bárki tornázhat Bagi Mátyással. Kísérleti jelleggel, először Hódmezővásárhelyen, majd később esetleg országosan is elindul egy tévétorna, melyben a funkcionális edző mozgatja meg a nézőket.

Hamarosan indulnak az első tévétornaadások

Bagi Mátyás funkcionális tréner, a Vásárhelyi Televízió és a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ együttműködésében hamarosan elindulhat Vásárhely első tv-s tornája. Az egészségformáló műsor először a Vásárhelyi Televízió adásában lesz látható, majd interneten is közzéteszik. Olyan gyakorlatokat filmeznek le, amelyeket bárki otthon is meg tud csinálni.


Rókus Ákos, a VTV igazgatója felügyelte az első felvételeket

– Tudjuk, hogy nagyon sok ember szeretne az egészségéért tenni, de nem teheti meg anyagi helyzete, kevés szabadideje miatt, vagy csak nem mer lemenni az edzőterembe. Mi most szeretnénk ezt megfordítani, és az edzőtermet vinnénk el mindenkinek a nappalijába vagy a hálószobájába – mondta el Rókus Ákos, a Vásárhelyi Televízió igazgatója.

Az első lépéseket már rögzítették.

Az első próbaadás felvételeit már leforgatták. A VTV szakemberei odafigyeltek minden technikai beállításra, a tréner és családja pedig a tőlük megszokott profizmussal tűrték a kamerák kereszttüzét.

Bárki által végezhető mozdulatsorokat mutat be Bagi

– Ez a műsor kapcsolódna a vasárnapi ingyenes crosstraininghez is. Azok, akik még nem bátorkodtak ellátogatni vasárnapi tréningre, először otthon, a négy fal között szerethetik meg a mozgást. A lehető legegyszerűbb funkcionális mozgásformákat szeretném az embereknek megmutatni és szabályosan végrehajtatni – tudtuk meg Bagi Mátyástól.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Egy év után befejeződött a Ligetsor felújítása. Az útszakaszon a teljes pályaszerkezetet cserélni kellett, az út alatt fekvő hatalmas, közel száz éves víznyomócsővel együtt.

 • Nagy értékek a kiskertekben

  Nagy értékek a kiskertekben

  Gyümölcstermesztés iránt érdeklődőknek tartottak nyílt napot a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Gyümölcstermesztési Kutatóintézetében, Érden, az Elvira majorban.

 • Két napig szólt az opera Perkupán

  Két napig szólt az opera Perkupán

  Egy elszármazott művész lokálpatriótaként segítette faluját abban, hogy nem mindennapi kulturális eseménnyel hívják fel a figyelmet a településre.