2018. október 15., hétfő
Teréz

Egyéb Hódmezővásárhely

Bagi Mátyás az otthonokba is betör!

Egy összefogás eredményeképpen hamarosan a televízió előtt is bárki tornázhat Bagi Mátyással. Kísérleti jelleggel, először Hódmezővásárhelyen, majd később esetleg országosan is elindul egy tévétorna, melyben a funkcionális edző mozgatja meg a nézőket.

Hamarosan indulnak az első tévétornaadások

Bagi Mátyás funkcionális tréner, a Vásárhelyi Televízió és a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ együttműködésében hamarosan elindulhat Vásárhely első tv-s tornája. Az egészségformáló műsor először a Vásárhelyi Televízió adásában lesz látható, majd interneten is közzéteszik. Olyan gyakorlatokat filmeznek le, amelyeket bárki otthon is meg tud csinálni.


Rókus Ákos, a VTV igazgatója felügyelte az első felvételeket

– Tudjuk, hogy nagyon sok ember szeretne az egészségéért tenni, de nem teheti meg anyagi helyzete, kevés szabadideje miatt, vagy csak nem mer lemenni az edzőterembe. Mi most szeretnénk ezt megfordítani, és az edzőtermet vinnénk el mindenkinek a nappalijába vagy a hálószobájába – mondta el Rókus Ákos, a Vásárhelyi Televízió igazgatója.

Az első lépéseket már rögzítették.

Az első próbaadás felvételeit már leforgatták. A VTV szakemberei odafigyeltek minden technikai beállításra, a tréner és családja pedig a tőlük megszokott profizmussal tűrték a kamerák kereszttüzét.

Bárki által végezhető mozdulatsorokat mutat be Bagi

– Ez a műsor kapcsolódna a vasárnapi ingyenes crosstraininghez is. Azok, akik még nem bátorkodtak ellátogatni vasárnapi tréningre, először otthon, a négy fal között szerethetik meg a mozgást. A lehető legegyszerűbb funkcionális mozgásformákat szeretném az embereknek megmutatni és szabályosan végrehajtatni – tudtuk meg Bagi Mátyástól.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.

 • Öt sérült a karambolban

  Öt sérült a karambolban

  Összeütközött két autó az M5-ös autópálya soroksári szakaszán múlt kedden, öt ember megsérült. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményben arról tájékoztatott, egy időre az érintett útszakaszon egy sávra szűkült le a forgalom.

 • Oktassák az állatvédelmet!

  Oktassák az állatvédelmet!

  Állatvédelmi oktatás bevezetését javasolja a Fidelitas megyei szervezete az oktatási intézményeknek Tatabánya mellett, Tatán, Oroszlányban, Kisbéren, Komáromban és Esztergomban.