EUR: 325,71 Ft
CHF: 279,68 Ft
2018. július 22., vasárnap
Magdolna

Egyéb Sopron

Balfi Medvehagyma Fesztivál

Mára már hagyománnyá vált a Balfi Medvehagyma Fesztivál, amelynek idén is a balfi iskola ad otthont április 8-án.

A szervezők a leghűségesebb városból és a Fertő tó partjáról várják a vendégeket, családokat, hogy bemutassák és ismertté tegyék az intézményt, emellett pedig a medvehagyma jótékony hatásaira is szeretnék felhívni a figyelmet, valamint, hogy mennyi minden készíthető belőle. A programok délben kezdődnek, lesz vásári forgatag gólyalábasokkal, buborékvarázs, mesezene és koncert, egész nap medvehagymás ételkóstoló és minden, ami medvehagyma!

Fotó: Balfi Iskola

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.