2018. december 14., péntek
Szilárda

Extra

Barátja gyűjt Paudits Béla műtétjére

Vastagbélműtét mentheti meg Paudits Béla életét. A színészért a Művészek a Művészekért Alapítvány mellett Lajsz András is kiáll, aki nagybeteg barátjának szeretne adományokat gyűjteni.

Lajsz András adománygyűjtésbe kezdett, hogy így segítsen barátján, Paudits Bélán, aki – ahogy azt a Lokál korábban megírta – évek óta súlyos egészségügyi problémákkal küzd, és életmentő műtétre van szüksége. A bajok gyomorfekéllyel kezdődtek, ami miatt ma a 40 kilót is alig éri el a Jászai Mari-díjas művész, aki mindemellett gyógyíthatatlan gerincbeteg, és szívproblémái is vannak.


– Fáj minden mozdulat, a hangom is elment. Itthon vagyok, ágyhoz kötötten. Erőtlen a hangom, minden bajom van már, és persze nyomor a köbön – kesergett korábban a Lokálnak az énekes, aki mindössze pár ezer forintból él, és akiért most Lajsz András is szót emelt.

– Akinek problémái vannak, és kicsit önérzetes, az nem fogja kimondani, hanem tele lesz tüskékkel. Ő is ebben az állapotban van. Hatvanezer forintból megélni a mai világban katasztrófa. Bízunk benne, hogy legalább így tudunk neki segíteni, és végre túleshet a műtétjén, amire már oly régóta vár. Ha csak egy kicsit meg tudjuk hosszabbítani az életét bárkinek, akkor már megérte világra jönni – mondta a Mokkában a koktélkirály Lajsz András, aki szeretné, ha mindenki, aki kedveli a nagybeteg művészt, pár forinttal segítené őt.


Lajsz András

Lajsz nem kívánt belemenni Paudits állapotának részleteibe, de a Blikk úgy tudja, a színész hosszú évek óta vastagbélműtétre vár, ami igen kockázatos, így kevés orvos vállalkozik rá. De talán most összefogással és anyagi támogatással sikerülhet meggyógyulnia a 67 éves művésznek.

További cikkek:

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.