2018. március 20., kedd
Klaudia,

Egyéb Nagykanizsa

Bedő a keretben

Kihirdette Märcz Tamás, a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya a nyári budapesti világbajnokságra készülő keretet, amelynek tagjait a hétvégére összetartásra hívta a korábbi olimpiai bajnok pólós.

A 14 játékos között helyet kapott Bedő Krisztián, a nagykanizsai nevelésű világbajnok center, akit Rióba nem vitt el az akkori kapitány, Benedek Tibor. Az Eger klasszisa ezt követően azt nyilatkozta, a következő tíz évben már nem akar lemaradni világeseményről.

Bedő Krisztiánra (fehér sapkában) újabb nagy csaták várnak (Fotó: MTI)

A mostani összetartás után a vb-re hathetes edzőtáborral készül a válogatott, amely először július 17-én száll medencébe Ausztrália ellen. Märcz Tamás a minap Nagykanizsán azt mondta: a négybe várja csapatát, és reméli,hogy a nemzeti együttes éremért küzdhet majd a hazai publikum előtt.

Kapcsolódó Cikkek

  • Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

  • Kisdiákok nagy szavalása

    Kisdiákok nagy szavalása

    Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.