2019. február 22., péntek
Gerzson

Egyéb Nagykanizsa

Bedő a keretben

Kihirdette Märcz Tamás, a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya a nyári budapesti világbajnokságra készülő keretet, amelynek tagjait a hétvégére összetartásra hívta a korábbi olimpiai bajnok pólós.

A 14 játékos között helyet kapott Bedő Krisztián, a nagykanizsai nevelésű világbajnok center, akit Rióba nem vitt el az akkori kapitány, Benedek Tibor. Az Eger klasszisa ezt követően azt nyilatkozta, a következő tíz évben már nem akar lemaradni világeseményről.

Bedő Krisztiánra (fehér sapkában) újabb nagy csaták várnak (Fotó: MTI)

A mostani összetartás után a vb-re hathetes edzőtáborral készül a válogatott, amely először július 17-én száll medencébe Ausztrália ellen. Märcz Tamás a minap Nagykanizsán azt mondta: a négybe várja csapatát, és reméli,hogy a nemzeti együttes éremért küzdhet majd a hazai publikum előtt.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tollaslabdában is jók az érdiek

    Tollaslabdában is jók az érdiek

    Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

  • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

    Újra Zalaegerszegre jön az Omega

    Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.