2018. július 21., szombat
Dániel, Daniella

Egyéb Nagykanizsa

Bedő a keretben

Kihirdette Märcz Tamás, a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya a nyári budapesti világbajnokságra készülő keretet, amelynek tagjait a hétvégére összetartásra hívta a korábbi olimpiai bajnok pólós.

A 14 játékos között helyet kapott Bedő Krisztián, a nagykanizsai nevelésű világbajnok center, akit Rióba nem vitt el az akkori kapitány, Benedek Tibor. Az Eger klasszisa ezt követően azt nyilatkozta, a következő tíz évben már nem akar lemaradni világeseményről.

Bedő Krisztiánra (fehér sapkában) újabb nagy csaták várnak (Fotó: MTI)

A mostani összetartás után a vb-re hathetes edzőtáborral készül a válogatott, amely először július 17-én száll medencébe Ausztrália ellen. Märcz Tamás a minap Nagykanizsán azt mondta: a négybe várja csapatát, és reméli,hogy a nemzeti együttes éremért küzdhet majd a hazai publikum előtt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.