EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Belföld

Beindultak Soros aktivistái! Elszabotálták a civiltörvény bizottsági vitáját

A Soros-hálózat aktivistái megszállták a parlament igazságügyi bizottságának ülését, ahol mindent megtettek annak érdekében, hogy megzavarják az igazságügyi bizottság ülését.

 A Soros György hálózatához tartozó szervezetek 8-10 aktivistája transzparensekkel, egy magyar és egy EU-s zászlóval jelent meg az igazságügyi bizottság ülésén, hogy megzavarja és befolyásolja a Soros György és szervezetei által nehezményezett civiltörvény módosításnak a bizottsági vitáját – írja a 888.hu.

A Soros-hálózat magyarországi tevékenységét támogató ellenzéki pártoknak a bizottságban jelenlevő tagjai egyértelműen elmondták az ülés elején: a Soros-szervezetek aktivistái azzal a céllal érkeztek – a parlamenti bizottság működési rendjét, a házszabályt nyíltan megsértve – a bizottsági ülésre, hogy azt megzavarva elérjék a helyszínről történő eltávolításukat, ami majd jól mutat a nemzetközi sajtóban, mint az Orbán-kormány “diktatúrájának” bizonyítéka.

Természetesen a Parlament biztonsági őrsége távozásra szólította fel a rendbontókat, azonban azok nem voltak hajlandóak elhagyni a termet.


Ezt követően Rubovszky György a parlament igazságügyi bizottságának KDNP-s elnöke felfüggesztette az ülést. Így pedig végül hiába szervezte a Soros hálózat együtt az MSZP, LMP, Jobbik frakcióval a nemzetközi sajtót is rászervezve a legújabb politikai performanszát a Parlamentbe – számolt be az esetről a 888.hu.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek