EUR: 322,77 Ft
CHF: 281,53 Ft
2018. október 20., szombat
Vendel

Sport

Bélik Tímea TKO-val lett bajnok

Ausztriában szerezte meg az IFC szervezet K1-es bajnoki övét az Érdi Muay Thai Box Egyesület versenyzője, Bélik Tímea. Ellenfele a bosnyák származású, de osztrák színekben versenyző Sanja Samardzic volt.

Samardzicnak esélye sem volt, hiszen már az első menetben számolni kellett a bosnyák lányra egy jobb horog után. A második menetben Bélik fölénye még érezhetőbb lett, a harmadik leütés után azonban a hazai bokszoló edzője feladta a küzdelmet, így Bélik TKO-val nyerte a mérkőzést és a bajnoki övet.

Kapcsolódó Cikkek

  • Veszélyben Mourinho állása

    Veszélyben Mourinho állása

    Akár az állásába is kerülhet José Mourinhónak, a Manchester United vezetőedzőjének, ha szombat délután vereséget szenved korábbi sikerei helyszínén, a Chelsea otthonában az angol labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójának nyitómérkőzésén.

  • 24 éremmel zártuk az ifjúsági olimpiát

    24 éremmel zártuk az ifjúsági olimpiát

    Magyarország 24 éremmel – 12 arannyal, 7 ezüsttel és 5 bronzzal – zárta a Buenos Aires-i ifjúsági olimpiát. Ez minden idők legjobb szereplése. Fiatal sportolóink közül az úszó Milák Kristóf és Késely Ajna volt a legeredményesebb három-három győzelemmel, előbbinek pedig még egy ezüstje is van.