2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Sport

Bélik Tímea TKO-val lett bajnok

Ausztriában szerezte meg az IFC szervezet K1-es bajnoki övét az Érdi Muay Thai Box Egyesület versenyzője, Bélik Tímea. Ellenfele a bosnyák származású, de osztrák színekben versenyző Sanja Samardzic volt.

Samardzicnak esélye sem volt, hiszen már az első menetben számolni kellett a bosnyák lányra egy jobb horog után. A második menetben Bélik fölénye még érezhetőbb lett, a harmadik leütés után azonban a hazai bokszoló edzője feladta a küzdelmet, így Bélik TKO-val nyerte a mérkőzést és a bajnoki övet.

Kapcsolódó Cikkek

 • Magyar csapatsikerek a kick-boxos idénynyitón

  Magyar csapatsikerek a kick-boxos idénynyitón

  Az olaszországi Coneglianóban megrendezett Európa Kupán kezdték a nemzetközi szezont a magyar kick-boxosok. A több korosztály számára kiírt Golden Glove elnevezésű versenyen – ahová közel 1500-an neveztek – a 22 résztvevő nemzet közül Magyarország a harmadik helyen végzett az éremtáblázaton.

 • Ronaldo megegyezett az adóhatósággal

  Ronaldo megegyezett az adóhatósággal

  Cristiano Ronaldo kedden elfogadta felfüggesztett börtönbüntetését adócsalási ügyében, és aláírta megállapodását a spanyol adóhatósággal, melynek értelmében 18,8 millió eurót (5,9 milliárd forintot) fizet az államkasszába.

 • Szöllősi György az AIPS Europe alelnöke lett

  Szöllősi György az AIPS Europe alelnöke lett

  A Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) lausanne-i kongresszusán az európai szekció alelnökévé választották Szöllősi Györgyöt, a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) elnökét, a Nemzeti Sport főszerkesztőjét.