2018. december 14., péntek
Szilárda

Extra

Benjivel bővül a Holnap Tali!

Három éve, egy tehetségkutatóban tűnt fel a ma tizenkilenc éves énekes, Benji, aki most újabb kihívás elé néz, ugyanis  hamarosan új szereplőként mutatkozik be az MTVA Holnap Tali! című sorozatában.

– A színészkedés területén nem sok tapasztalatom van. Ez nagyon komoly kihívás számomra, de izgalommal és nagy örömmel állok a feladat elé. A szerepemről egyelőre sokat nem árulhatok el, de az biztos, hogy a filmbeli karakterek számára is meglepetés lesz az érkezésem – mondta Benji, aki színészi szárnybontogatásai mellett természetesen a zenei karrierjét sem adja fel, és A Dal 2017 akusztikus különdíjasaként júniusban a II. Petőfi Zenei Díj gáláján, a Volt Fesztivál színpadán is láthatjuk majd.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.