EUR: 323,24 Ft
CHF: 286,36 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Extra

Beyoncé afroamerikai nők egyetemi tanulmányait támogatja

Beyoncé bejelentette, hogy ösztöndíjjal támogatja afroamerikai nők tanulmányait négy felsőoktatási intézményben a Lemonade című albuma megjelenésének évfordulója alkalmából.

A Formation Scholars Award elnevezésű ösztöndíjat a bostoni Berklee Zeneművészeti Főiskola, a New York-i Parsons Tervezőiskola, valamint a washingtoni Howard Egyetem és az atlantai Spelman Főiskola afroamerikai hallgatónői kaphatják meg.

A világsztár közleménye szerint az ösztöndíjjal támogatni akarja azokat a nőket, akik “nem félnek a kategóriákon kívül gondolkodni, bátrak, tudatosan kreatívak és magabiztosak”.

Az ösztöndíjak a következő tanítási évben lépnek érvénybe.

A Lemonade című album az amerikai énekesnő hatodik stúdióalbumaként jelent meg 2016. április 23-án. Beyoncé tavaly a The Formation világkörüli turnén mutatta be a lemez számait.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.

 • Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  A Csak show és más semmi szereplője, Köllő Babett hétről hétre megmutatja szexi oldalát a TV2 színpadán. A Feleségek luxuskivitelbenből megismert színésznő természetesen rengeteg bókot kap, ő azonban korántsem elégedett az alakjával.

 • Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea egy bájos és törékeny nő, akit a munkájából fakadóan mégis gyakran láthatunk férfias szerepben. Saját producerirodát vezet, ahol olykor bizony keményen rá kell csapnia az asztalra.