EUR: 323,04 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Egyéb Salgótarján

Bolondos április

Ugyan már vége az áprilisi ítéletidőnek, egy fotó erejéig mégis térjünk vissza rá. A múlt héten az időjárás fagyokkal és megdöbbentő hóeséssel „tréfálta” meg környékünket, többek között ezt az afrikai nyárból nemrég hazatért gólyát, aki tari fészkében ázott-fázott a rendkívüli időjárás miatt.

A tavasz után visszatért Salgótarjánba is a tél, s bár itt komoly fennakadásokat nem okozott a hó, hiszen el is olvadt, mégis sokan panaszkodnak a kertjükben már virágzó, de megfagyott gyümölcsfák miatt. Mostanra azonban minden visszaállt a normális kerékvágásba, készülhetünk a napsütéses májusra.

Tar, 2017. április 19.
Egy gólya a hóesésben Taron 2017. április 19-én.
MTI Fotó: Komka Péter

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.