EUR: 323,34 Ft
CHF: 286,52 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Belföld

Botka luxusautóval furikázik, de kihagyta vagyonnyilatkozatából

Szeged MSZP-s polgármestere és családja az utóbbi időben egy méregdrága terepjáróval jár, ha nem épp sofőrével fuvaroztatja magát. Botka László a szegedi önkormányzat honlapján megtalálható vagyonnyilatkozatában viszont elfelejtette megemlíteni az értékes luxusjárművet– írta a Ripost.

Botka és felesége egy 25 milliós, vadonatúj Jeep Grand Cherokee luxusautóval közlekedik, ha éppen nem az önkormányzati sofőrrel fuvaroztatja magát. Ezt egyébként előszeretettel teszi a szmogriadó alatt is.


A Ripost még azt is megtudta, hogy egy ritka, extrákkal felszerelt, különleges kiadású Limited típusról van szó, amiben a fűthető bőr kormánykeréktől az automatikus parkolásig sok minden megtalálható, ezért a 25 millióért. Ám sokkal fontosabb az a tény, hogy a portál szerint a politikus vagyonnyilatkozatában egyáltalán nem szerepel a 25 millió forintot érő jármű, sőt, az autókra vonatkozó oldalt lazán át is húzta Botka, mintha semmije sem lenne.

A luxus és fényűzés egyébként sem idegen a polgármestertől, Zan­zi­bár, a Maldív-szi­ge­tek, a Vörös-ten­ge­r korallzátonyai – ilyen helyszíneken eltöltött nyaralásokkal piheni ki fárasztó polgármesteri munkáját Botka László, a baloldal miniszterelnökjelöltje.  Már korábban is nagy felháborodást váltott ki Szegeden, hogy a város polgármestere még csak meg sem próbálja véka alá rejteni: szeret luxusban pihenni és erre nem sajnálja a pénzt, főként, amikor az az adófizetőké.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek