EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Aktuális

Botka már a démonjaival küzd

Retteg Botka László, de talán ő sem tudja, mitől. A legnagyobb közösségi oldalon a családjáról közölt fotót, s a Fidesznek üzent. Azt írja, hogy hagyják békén a családját, különben kitekeri a nyakukat. Az MSZP miniszterelnök-jelöltje talán már a démonjaival küzd?

Érthetetlen és kissé szánalmas posztot közölt a legnagyobb közösségi oldalon Botka László. „Ők a legfontosabbak az életemben” – utalt családjára egy közös kép mellett, majd így folytatta: „a Fidesznek üzenem, hogy velem küzdjenek, de őket hagyják békén, mert kitekerem a nyakukat!”.


Szeged, 2017. január 30.
Botka László (MSZP) polgármester a Modern városok program keretében kötött együttműködési megállapodás aláírása után Orbán Viktor miniszterelnökkel közösen tartott sajtótájékoztatón a szegedi városházán 2017. január 30-án.
MTI Fotó: Ujvári Sándor

Szeged polgármesterének közlése azért is érthetetlen, mert a családját tudomásunk szerint senki szóba sem hozta, nem bántotta. Persze elképzelhető, hogy az MSZP miniszterelnök-jelöltjét az zavarja, hogy a sajtó tudomást szerzett arról a luxusterepjáróról, ami a feleségéé és egy fotó is megjelent erről, amint az asszony éppen kinyitja a csomagtartót. A kocsival kapcsolatban a hirado.hu megkeresésére Botka sajtófőnöke azt mondta: a dzsip kevesebbe került, mint ami a sajtóban megjelent, és nem is Botka László, hanem főorvos felesége tulajdonában van.

Korábban szegedi Ripost-olvasók küldték el a laphoz azokat a felvételeket, amelyek tanúsága szerint Botka László és felesége rendszeresen egy nagyjából 25 milliós, vadonatúj Grand Cherokee luxusautóval közlekedik. Kivéve persze azokat az eseteket, amikor a szegedi önkormányzat autója és sofőrje viszi a polgármestert. Egy ritka extrákkal felszerelt különleges kiadású Limited típusról van szó, amelyben a fűthető bőr kormánykeréktől az automatikus parkolásig sok minden megtalálható.


A nyolc irányba elektromosan állítható vezetőülés, hat irányba elektromosan állítható utasülés és a U-Connect okostelefonos szervizapplikáció már csak hab a tortán. A lap utánanézett, a 25 milliós Cherokee nem szerepel Botka László vagyonnyilatkozatában. A gépjárművekre vonatkozó oldalt teljesen üresen hagyta az MSZP miniszterelnök-jelöltje – még át is húzta egy tollal, jelezve, hogy semmije sincs. A kocsi ugyanis a feleségéé…

Címkék

Kapcsolódó Cikkek