EUR: 311,04 Ft
CHF: 265,78 Ft
2018. március 18., vasárnap
Sándor, Ede

Egyéb Kecskemét

Botrány a meccsen

Botrányosan viselkedtek a vendégszurkolók a hétvégén, amikor női kézilabdacsapatunk az Eger együttesét fogadta hazai környezetben: magnéziumfáklyát dobtak a pályára.

A mérkőzés nem csak a szép eredmény miatt marad emlékezetes. A női kézilabda-bajnokságban a KNKSE az egri Eszterházy KFSC gárdáját fogadta, megszokott helyén, a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola sportcsarnokában. A vendégeket népes szurkolótábor is elkísérte, akik a lefújást követően feltehetőleg magnéziumfáklyát dobtak vagy ejtettek a pálya szélére, ami szemmel láthatóan „beégett” a csarnok padlózatába. Szerencsére az iskola dolgozója időben reagált, ezzel megelőzve, hogy súlyosabb következményei legyenek. A rendőrség az ügyben eljárást indított.


Kapcsolódó Cikkek

  • Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

  • Kisdiákok nagy szavalása

    Kisdiákok nagy szavalása

    Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.