2018. július 16., hétfő
Valter

Egyéb Kecskemét

Botrány a meccsen

Botrányosan viselkedtek a vendégszurkolók a hétvégén, amikor női kézilabdacsapatunk az Eger együttesét fogadta hazai környezetben: magnéziumfáklyát dobtak a pályára.

A mérkőzés nem csak a szép eredmény miatt marad emlékezetes. A női kézilabda-bajnokságban a KNKSE az egri Eszterházy KFSC gárdáját fogadta, megszokott helyén, a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola sportcsarnokában. A vendégeket népes szurkolótábor is elkísérte, akik a lefújást követően feltehetőleg magnéziumfáklyát dobtak vagy ejtettek a pálya szélére, ami szemmel láthatóan „beégett” a csarnok padlózatába. Szerencsére az iskola dolgozója időben reagált, ezzel megelőzve, hogy súlyosabb következményei legyenek. A rendőrség az ügyben eljárást indított.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Egy év után befejeződött a Ligetsor felújítása. Az útszakaszon a teljes pályaszerkezetet cserélni kellett, az út alatt fekvő hatalmas, közel száz éves víznyomócsővel együtt.

 • Nagy értékek a kiskertekben

  Nagy értékek a kiskertekben

  Gyümölcstermesztés iránt érdeklődőknek tartottak nyílt napot a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Gyümölcstermesztési Kutatóintézetében, Érden, az Elvira majorban.

 • Két napig szólt az opera Perkupán

  Két napig szólt az opera Perkupán

  Egy elszármazott művész lokálpatriótaként segítette faluját abban, hogy nem mindennapi kulturális eseménnyel hívják fel a figyelmet a településre.