EUR: 321,33 Ft
CHF: 284,53 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb Kecskemét

Botrány a meccsen

Botrányosan viselkedtek a vendégszurkolók a hétvégén, amikor női kézilabdacsapatunk az Eger együttesét fogadta hazai környezetben: magnéziumfáklyát dobtak a pályára.

A mérkőzés nem csak a szép eredmény miatt marad emlékezetes. A női kézilabda-bajnokságban a KNKSE az egri Eszterházy KFSC gárdáját fogadta, megszokott helyén, a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola sportcsarnokában. A vendégeket népes szurkolótábor is elkísérte, akik a lefújást követően feltehetőleg magnéziumfáklyát dobtak vagy ejtettek a pálya szélére, ami szemmel láthatóan „beégett” a csarnok padlózatába. Szerencsére az iskola dolgozója időben reagált, ezzel megelőzve, hogy súlyosabb következményei legyenek. A rendőrség az ügyben eljárást indított.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.