2018. október 15., hétfő
Teréz

Egyéb Kecskemét

Botrány a meccsen

Botrányosan viselkedtek a vendégszurkolók a hétvégén, amikor női kézilabdacsapatunk az Eger együttesét fogadta hazai környezetben: magnéziumfáklyát dobtak a pályára.

A mérkőzés nem csak a szép eredmény miatt marad emlékezetes. A női kézilabda-bajnokságban a KNKSE az egri Eszterházy KFSC gárdáját fogadta, megszokott helyén, a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola sportcsarnokában. A vendégeket népes szurkolótábor is elkísérte, akik a lefújást követően feltehetőleg magnéziumfáklyát dobtak vagy ejtettek a pálya szélére, ami szemmel láthatóan „beégett” a csarnok padlózatába. Szerencsére az iskola dolgozója időben reagált, ezzel megelőzve, hogy súlyosabb következményei legyenek. A rendőrség az ügyben eljárást indított.

Kapcsolódó Cikkek

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.

 • Öt sérült a karambolban

  Öt sérült a karambolban

  Összeütközött két autó az M5-ös autópálya soroksári szakaszán múlt kedden, öt ember megsérült. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményben arról tájékoztatott, egy időre az érintett útszakaszon egy sávra szűkült le a forgalom.

 • Oktassák az állatvédelmet!

  Oktassák az állatvédelmet!

  Állatvédelmi oktatás bevezetését javasolja a Fidelitas megyei szervezete az oktatási intézményeknek Tatabánya mellett, Tatán, Oroszlányban, Kisbéren, Komáromban és Esztergomban.